Tidligere idag kunne vi melde at Facebooks Mark Zuckerberg trekker sin støtte til Demokratene. Mandag ga den tidligere demokraten Tulsi Gabbard sin støtte til president Donald Trump i kampen mot visepresident Kamala Harris da hun dukket opp sammen med Trump på et valgkampmøte i Detroit.

– Hvis du elsker landet 

Gabbard som forlot Det demokratiske parti i 2022, oppfordret amerikanere av alle politiske avskygninger til å støtte Trump i hans forsøk på igjen å komme inn i Det hvite hus. 

– Jeg er stolt over å stå her idag. Hvis du elsker landet vårt som jeg gjør, hvis du verdsetter fred og frihet som vi gjør, inviterer jeg deg enten du er demokrat, republikaner eller uavhengig til å bli med og gjøre alt for å redde landet vårt og sende president Donald J. Trump tilbake til Det hvite hus. Der vil han ta den harde jobben å redde landet og tjene vårt folk.

Folkevandring

For noen dager siden trakk Robert F. Kennedy jr. seg fra presidentvalget og oppfordret sine tilhengere til å stemme på president Trump: 

– For seksti år siden var det demokratiske partiet mot sensur, mot krig og nu er det det stikk motsatte. Mine forfedre hadde vært sjokkert over å se hva som er skjedd med partiet vårt. Demokratene sier de vil redde demokratiet, men ender med å avskaffe det. De elsker løgner. De er livredd sannheten. Det er den de sensurerer.

RFK Jr. tok ramsalt oppgjør med media; trekker seg og gir full støtte til Donald Trump

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.