Politiet fikk melding om en voldsepisode på Grønland, og fant en person som er skadet.

– Én person skal være alvorlig skadet etter det som fremstår som stikkskader, skriver politiet i Oslo på X.

– Vedkommende behandles av ambulanse og fremstår bevisst, men alvorlig skadet, skriver politiet.

Oppdatert:

En person er nå pågrepet etter at to personer natt til mandag ble funnet alvorlig skadet på to forskjellige steder i Oslo sentrum, melder politiet.

På Vaterland på Grønland ble en mann i 20-årene funnet med stikkskader rundt klokken halv 2. Rundt en halvtime senere meldte politiet at de hadde funnet ytterligere én alvorlig skadet person i Oslo sentrum.

Klokken 4.48 meldte politiet at én person er pågrepet.

– Etter at meget gode vitnebeskrivelser fra vitner sammenfalt med andre etterforskningsskritt, har vi gått til pågripelse av en person i Oslo sentrum, skriver operasjonsleder Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt i politiloggen.

Politiet har nå altså gått ut med kjønn og alder på en av de skadde, men oppgir fortsatt ikke etnisitet på noen av de involverte i hendelsen.

Oppdatert:

Operasjonsleder Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt sier til NTB at det er snakk om en kvinne i 20-årene som er pågrepet og siktet.

– Hun ble pågrepet i Storgata, noen få hundre meter unna der den andre mannen ble funnet, sier han, og legger til at pågripelsen skjedde uten dramatikk.

Politiet mistenker at det er en sammenheng mellom hendelsene, men kan foreløpig ikke konkludere om den pågrepne kvinnen var involvert i begge hendelsene. De utelukker heller ikke flere pågripelser.

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.