Onsdag er Øystein Steiro Sr gjest i radioen og tema er den katastrofale politikken Biden-regimet har ført. Rick Grenell var Trumps ambassadør i Tyskland. Han hadde åtte år bak seg som topp rådgiver til fire ulike amerikanske FN-ambassadører. Han hadde også en stint i Office of the Director of National Intelligence. Demokratene under Biden har destabilisert verden. Derfor er krigen i Ukraina så farlig.

Den andre gjesten er Tulsi Gabbard som ble innvalgt i Representantenes hus i 2013. Som Demokrat. Hun intervjues av Tucker Carlson. Hennes beretning kaster lys over en utvikling i det Demokratiske partiet, fra liberalt og fredsvennlig, til et aggressivt krigsparti. Partiet er blitt en donormaskin som ikke tolerer avvik. Da Gabbard, som også stilte som kandidat i Demokratenes primærvalg i 2016, kritiserte Hillary Clinton, ble hun anklaget for å være Putin-lakei.

Det at norske medier lydig har fulgt opp og ikke kritisert hverken Hillary, Obama, Biden eller Harris, sier kanskje at den norske eliten har gjennomgått samme utvikling som Demokratene.

En side ved Demokratene er at de utstøter de som ikke vil gå i takt. Kamala Harris nektet å snakke med Bobby Kennedy Jr. Denne linjen – rå maktpolitikk – gjør at de mister venner.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.