Robert Kennedy Jr har mistet beskyttelsen fra Secret Service. Det skjer samtidig som en varsler i Secret Service sier det kommer til å bli gjort nye attentatforsøk mot Trump før valget. Selv er Kennedy blitt truet 34 ganger. Han har bedt om beskyttelse, men fått avslag helt til 13. juli da Trump ble forsøkt drept.

Det er leder av Department for Homeland Security, Myorkas, som bestemmer hvem som får livvakter på det offentliges regning.

Kennedy varslet fredag at han innstiller kampanjen i vippestatene. Der anbefaler han sine velgere om å stemme for Trump. Han rettet samtidig et flengende angrep på Demokratene for å drive sensur og utestengelse og mediene for å være deres villige lakeier.

Det faller ikke i god jord hos dagens regime.

Kennedy har bare suspendert sin kampanje, ikke kansellert den, han skulle være kvalifisert til beskyttelse.

Etter 13. juli kom det frem at Mayorkas i to år har nektet Trump forsterket beskyttelse.

Fem Secret Servise ved Pittsburgh-kontoret er overført til administrativ tjeneste. De får ikke ha befatning med sikkerhetsforanstaltningene rundt Trump.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/08/25/secret-service-ends-protection-robert-f-kennedy-jr/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.