Fire syriske brødre er arrestert etter at en 67 år gammel lærer nesten ble drept i et knivangrep i en forstad til Hamburg i Tyskland. Dette melder Breitbart News.

Den 67 år gamle musikklæreren slapp så vidt unna med livet i behold etter å ha blitt knivstukket den 19. juli på parkeringsplassen utenfor et voksenopplæringssenter i Wedel utenfor Hamburg.

Lærer knivstukket i halsen utenfor skole i Tyskland

Læreren skal ha blitt såret i halsen og overkroppen før han unnslapp angriperne ved å flykte inn i skolen.

Kort tid etter angrepet arresterte politiet to menn i forbindelse med knivstikkingen, men de ble løslatt på grunn av mangel på bevis.

Denne uka ble imidlertid fire menn, angivelig alle brødre fra Syria, i alderen 17, 19, 21 og 21 år, arrestert av den lokale drapsavsnittet, mistenkt for drapsforsøk, skriver avisen Bild.

Hver 20. syrer bor i Tyskland

Vitner: Araber på flukt etter tre drepte og flere alvorlig skadd i knivangrep i Solingen

Statsadvokat Peter Müller-Rakow sier «Etter angrepet på en lektor ved musikkskolen i Wedel har påtalemyndigheten etter omfattende politietterforskning begjært arrestordre mot de fire nå etterlyste for drapsforsøk i forbindelse med farlig legemsbeskadigelse».

Lokalt politi har bekreftet at læreren kjente angriperne, men det er foreløpig uklart om de var elever av ham ved utdanningssenteret.

De fire syriske brødrene er nå varetektsfengslet, og de har ennå ikke kommentert angrepet foran dommeren.

Utdanningssenteret beskriver seg selv som «et sted for livslang læring, et utdannings- og møtesenter for alle innbyggere, bedrifter, institusjoner, klubber og foreninger i vår region».

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.