I en tale til nasjonen, trekker Robert F. Kennedy jr. seg fra presidentvalget, og gir sin støtte til Donald Trump.

Robert F. Kennedy Jr. startet kampanjen for å gjenreise det gamle demokratiske partiet – som har blitt korrumpert av woke-ideologi, rike interesser og særinteresseorganisasjoner. Men RFK har møtt voldsomme juridiske utfordringer fra partiet. Til slutt endte det opp med at han stiller som uavhengig representant.

– For seksti år siden var det demokratiske partiet mot sensur, mot krig, og nå er det stikk motsatt. Mine forfedre hadde vært sjokkert å se hva som har skjedd med partiet vårt, sier Kennedy.

Han viser til at på tross av at han har fått rett i en rekke saker, har frivillige og støttespillere fått advarsler og sensurkrav fra Facebook hvis de deler lenker til hans kampanje.

Over lenger tid har Kennedy kunnet spilt en vesentlig rolle i valget, ved å holde på omtrent 3-5 prosent av stemmene i USA. I de fleste svingstatene har RFK holdt på velgerne som vil avgjøre valget. (Se under)

Gjennomsnittet av RealClearPolitics, viser at i de fleste svingstatene vil velgerne til RFK jr. være avgjørende.

I en tale fredag 23. august takket han for innsatsen fra frivillige og alle som har stått last og brast sammen med han under kampanjen.

Du kan se hele talen hans her, hos Associated Press.

– Hvordan kan demokratene velge en kandidat som ikke har gjort et eneste intervju med en eneste nyhetsorganisasjon i gjennom hele valgprosessen? Spurte Kennedy.

– Jeg ble tatt imot av Donald Trump, og kunne diskutere med han. Kamala Harris har ikke ønsket å møte meg. Mine viktigste saker er å beskytte ytringsfriheten til folk, stoppe det evigvarende krigskomplekset og samtidig kunne diskutere vår barns helse, som har blitt stadig verre.

Kennedy sier at da han vokste opp var andelen med autisme 1 av 1500 barn. Nå er det 1 av 36.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.