Robert F. Kennedy jr.s medkandidat Nicole Shanahan sa tirsdag i et intervju på Impact Theory at de vurderer å trekke seg fra presidentvalget og oppfordre sine tilhengere til å stemme på tidligere president Trump. 

Ingen enkel avgjørelse

– Det er to alternativer, det ene er å fortsette, men da risikerer vi at Kamala Harris og Walz vinner fordi vi trekker mest stemmer fra Trump. Eller så trekker vi oss nu, støtter Donald Trump og forklarer vår velgerbase hvorfor vi tar denne beslutningen. Det er ingen enkel avgjørelse.

Kennedys uavhengige kampanje brenner mere penger enn de får inn og står overfor juridiske utfordringer, men den har vakt bekymring på begge sider i amerikansk politikk på grunn av muligheten for fra begge sider å lekke stemmer. 

Taktisk trekk mot Harris

Meningsmålinger tyder på at Kennedy i november utgjør en større risiko for Trump enn for Harris. Shanahan sa i intervjuet at spørsmålet er om det er verdt å fortsette kampanjen på grunn av at det øker risikoen for at Harris-Walz vinner valget.

Skitne triks

Shanahan beskrev i intervjuet hvilken taktikk demokratene har brukt mot Kennedys kampanje:

– De har utestengt oss, skyggelagt oss, holdt oss borte fra scenen, brukt rettsapparatet mot oss, saksøkt oss i alle mulige delstater, de har til og med plantet innsidere i kampanjen vår.

Hele det timelange intervjuet med Nicole Shanahan ligger på YouTube.

RFK jr. sier til CNN at Biden er en større trussel mot demokratiet enn Trump

 

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller sannheten. Abonner her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.