Norske USA-eksperters skildring av Demokratenes konvent, er ikke i nærheten av det Fox News og en haug alternative medier rapporterer og analyserer. De forholder seg utelukkende til den osteklokka som Kamala Harris og ledelsen befinner seg i.

Selv regimetro medier som Washington Post og New York Times har hoppet av og kaller Kamalas økonomiske forslag en katastrofe. Hvis de realiseres, vil de føre USA inn på samme vei som Venezuela.

Men dette er det ikke mulig å få med seg ved å lytte til Eirik Løkke, Anders Tvegård, Christina Pletten & co. Norge har mer regimetro medier enn selv USA. De elsker Big Brother og kan aldri få nok.

I 1984 hadde ordet kjærlighet en helt annen betydning enn det vi en gang husket. Joe Biden ble kastet under bussen. 14 millioner velgere ble fratatt sitt valg. Biden ble skjøvet nedover talerlista og slapp til først kl. 23.30, da han for lengst skulle vært i seng. Han var så fyrt opp på drugs at han skrek, og ansiktet fortrakk seg. Det er mye raseri i senile mennesker.

Det var ikke pent å se på Biden, men Pletten og Løkke lar seg ikke merke med det, og delegatene ropte «We love Joe!».

Retorikken til Demokratene minner om Det tredje riket: De velter seg i pompøse fraser og snakker om enhet og styrke etter å ha sprengt samfunnet.

De snakker om å bygge opp og løfte middelklassen etter å ha trykket den ned i søla.

Ingenting betyr noe. Alt er løgn.

Biden hylles for å ha satt nasjonen over sine egne ønsker, mens det motsatte er tilfelle. Han har brukt embetene til å melke dem for penger.

Men norske medier vil ikke høre om den 292 sider lange rapporten fra Oversight committee som i detalj beskriver hvordan Biden beriket seg.

Kløften de må hoppe over hvis de vil tilbake til virkeligheten, blir stadig større.

Kamala har holdt seg unna pressen i fem uker, dvs. det er Obamas folk som styrer henne, folk som David Plouffe. Men sist fredag la hun frem sitt økonomiske program i Raleigh i North-Carolina. Her tøt kommunismen frem.

Kamala vil ha priskontroll på matvarer. Det var det Hugo Chavez innførte i Venezuela, som hadde den fjerde høyeste levestandard i verden da Chavez begynte sine eksperimenter.

Biden har allerede begynt med sin gjeldsletting for studenter. Nå fortsetter Kamala ved å love førstegangskjøpere av boliger 25.000 dollar. Prisen vil selvfølgelig øke tilsvarende, og selger blir ved pengene.

I klassisk populistisk stil appellerer Kamala til folks følelser: Hun har omsorg for dem, i motsetning til den onde Trump, som kun tenker på seg selv. Hillary fulgte opp med å si det samme: Han har aldri brydd seg om andre enn seg selv. Dette sier en kvinne som aldri har gjort annet enn å rake til seg.

De er som kriminelle, klandrer andre for ikke å være ærlige.

Biden og Kamala har sluppet inn 10–15 millioner illegale. Ingen vet hvor mange. Det er kommet inn 50.000 kinesere i våpenfør alder. Hva er deres oppgave i tilfelle konflikt med Kina?

Bidens og Demokratenes anklager mot Trump reflekterer hva de selv har holdt på med, bare i en mye større skala. Det er den psykologiske bløffen som er trikset som gjør at folk ikke forstår hva som foregår rett foran øynene deres.

Kriminaliteten har gått ned, skrev NTB. I Chicago ble det sist helg skutt 30 mennesker, hvorav fire ble drept. Slik er det hver helg.

Verst er antisemittismen. Obama, Biden og Kamala har sluppet antisemittismen inn i Det demokratiske partiet. Kamala kunne ha valgt guvernøren av Pennsylvania, Josh Shapiro, som er av et helt annet kaliber enn Tom Walz. Men Shapiro er jøde og derfor uspiselig for muslimene i Illinois.

Demokratene har åpnet seg for muslimer og Hamas, og den døren er vanskelig å lukke. Nå vil muslimene ha betalt.

Med Kamala ved roret mister Israel sin sikkerhetsgaranti, og risikoen for en tredje verdenskrig stiger radikalt.

 

Sigbjørn Obstfelder, norsk dikter, berømt for bl.a. diktet «Jeg ser» (1893)

 

Jeg ser paa den hvide himmel,
jeg ser paa de graablaa skyer,
jeg ser paa den blodige sol.

Dette er altsaa verden.
Dette er altsaa klodernes hjem.

En regndraabe!

Jeg ser paa de høie huse,
jeg ser paa de tusende vinduer,
jeg ser paa det fjerne kirketaarn.

Dette er altsaa jorden.
Dette er altsaa menneskenes hjem.

De graablaa skyer samler sig. Solen blev borte.

Jeg ser paa de velklædte herrer,
jeg ser paa de smilende damer,
jeg ser paa de ludende heste.

Hvor de graablaa skyer blir tunge.

Jeg ser, jeg ser …
Jeg er vist kommet på en feil klode!
Her er saa underligt …

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.