Hizbollah avfyrte rundt 115 raketter og flere droner fra Libanon mot Nord-Israel tirsdag. Onsdag fortsetter angrepene.

Hizbollah-terrorister i Libanon avfyrte onsdag morgen mer enn 50 raketter mot byen Katzrin på Golanhøydene, skriver Times of Israel.

En mann ble lettere skadet og flere hus ble ødelagt.

Angrepet kom timer etter at Israels forsvarsstyrker gjennomførte en rekke luftangrep i Libanon, rettet mot Hizbollahs våpendepoter dypt inne i landet.

Israel Defense Forces (IDF) sier det kun finnes sivile mål i området.

Forsvarsminister Yoav Gallant advarte i går om at IDF var i ferd med å flytte fokus til nordfronten, noe som kan føre til en større eskalering i konflikten med Hizbollah i Libanon.

I går ble kroppene til seks døde gisler brakt hjem til Israel.


Generalstabens sjef, generalløytnant Herzi Halevi, kommenterte saken:

– Vi skulle veldig gjerne ha brakt dem tilbake i live, men selv det å bringe et lik til begravelse i Israel er en veldig, veldig viktig oppgave.

– Vi er fast bestemt på å bekjempe Hamas, vi er fast bestemt på å returnere alle gislene, alle vi kan få tilbake i live, og vi vil også være veldig, veldig fast bestemt og utholdende når det gjelder å bringe de som ikke lenger er i live tilbake til begravelse i Israel.

Kjøp Jean Amérys bok!

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.