Pride-flagg på Vålerenga skole den 14. juni 2024. Foto: Terje Pedersen / NTB.

Var jeg ung i dag og hadde barn, ville jeg nødig latt dem få sin lærdom i offentlige barnehager og skoler. For det pågår et alvorlig press mot barn i dag, fra foreningen FRI, inspirert av den amerikanske Pride-bevegelsen.

FRI-aktivistene har gjennom årene hatt stor suksess med sine fortellinger om hvor diskriminerte og dårlig behandlet de har vært og er, også de som ble født mange tiår etter at forbudsloven av 1972 ble opphevet. Bokstavfolket, som de også blir kalt i dag, har derfor blitt oppfattet som en slags paria-kaste, sårbare og stakkarslige. Noe som ikke stemmer for de fleste.

Men det er denne fortellingen som har blitt fortalt til både politiske og andre myndigheter, og ført til at million­beløpene har strømmet fra stats­budsjettene til mange slags formål øremerket nevnte forening og bevegelse. Det må være første gang i norsk historie at seksuell praksis har vært grunn for økonomisk støtte.

Pride og barn

FRI- og Pride-bevegelsens mottak av pengestøtte og andre fordeler burde for lengst ha blitt satt under lupen, men dette lar jeg ligge. Det er barna jeg er opptatt av. Og, utrolig nok: Her har også FRI-aktivistene vunnet frem med sine fortellinger, togende frem under falskt flagg.

De har flere «verktøy»: 1. Regnbue­flagget, som er et falsum, fordi regnbuen har syv farger, ikke seks. 2. Pride, det engelske ordet for stolthet, har de forandret til kjærlighet, og uten å forklare barna hva pride-kjærlighet består av (se under). 3. Eventyret om kjønn; barn blir indoktrinert til å tro at det biologiske faktumet to kjønn er løgn og at enhver kan dikte sitt eget kjønn ut fra hva de ønsker og føler (dette er så dumt at jeg orker nesten ikke å skrive det).

Pride – og fri?

Pride-bevegelsen er en sammen­slutning av forskjellige grupper med avvikende seksuell praksis. Den oppsto i USA og ble videre­utviklet til en politisk bevegelse med formål å bryte alle seksuelle normer i samfunnet, og etter hvert vinne myndig­hetenes bifall. Alle former for sex skal være tillatt, og med hvem man vil, slik også Skeiv Ungdom i Norge presenterte sin forening i en tv-sending på NRK Midtnytt for noen år siden. Gruppesex og polygami inngår nå i dette mangfoldet, også i Norge (kilde: FRI). I USA er også pedofili, nekrofili og zoofili vanlig.

Er det virkelig en slik bevegelse norske politikere og skoleverk ønsker at den oppvoksende slekt i Norge skal assosiere seg med? Ikke det? Det er jo nettopp hva som har skjedd og skjer! Har ikke lærere og foreldre innhentet informasjon om hva denne bevegelsen står for? «Men Norge er jo ikke slik!» argumenteres det. «Her misbrukes ikke barn! Det er forbudt!»

O, norsk enfoldighet! FRI-foreningen har mange pedofile medlemmer, selv om de benekter at så er tilfelle. Og foreningens avdøde, men fremdeles feirede talskvinne Kim Friele støttet Pedofil arbeids­gruppe – NAFP (kilde: www.aftenposten.no – 2023). Men også dette er forsøkt dysset ned. Nyhets­kanalene våre har tidligere meldt om økende antall seksuelle forbrytelser mot barn. Nå har det stilnet. Hvorfor?

Lovløshet

Ja, det er straffbart å utøve politisk og seksuell påvirkning rettet mot barn. Fri-sex-forkynnelse og kjønns­forvirring bryter med vedtekter i under­visnings­loven. Mange tusener barn (og unge) i påvirknings­alder er allerede blitt usikre på eget kjønn – og mange har fått angst på grunn av pride-agitasjonen. I enkelte ungdoms­skole­klasser er det blitt populært å «konvertere» fra kjønn til kjønn.

Men i fremtiden, når elevene blir voksne nok til å skjønne hva de har vært utsatt for, vil det utvilsomt komme mange anmeldelser mot ansvarlige politikere. De burde ha kommet allerede fra foreldre. For politikerne kjenner ikke engang lovene de er satt til å beskytte, de danser bare med. Se på Pride-paradene (den som orker), i de store byene spesielt; synes lærere og foreldre at dette er oppførsel barna bør lære av?

Hva er kjærlighet?

Jo, først og fremst kan sann kjærlighet oppleves i Skaperens kjærlighet til oss mennesker, som sendte sin sønn Jesus Kristus til soning for synd (bare fnys, men dette har millioner av mennesker over hele verden erfart er sant). Den sanne kjærligheten utøves også i neste­kjærlighet, når vi lever med vår neste slik Guds Ord sier vi skal: ikke stjele, drepe, lyve på noen, ikke drive hor osv. – og å hjelpe vår neste som er i nød. Så finner vi kjærligheten mellom to mennesker som får godhet for hverandre, og som fører til ekteskap og ansvar for hverandre – og liv som blir skapt.

Til sistnevnte hører selvsagt også seksualiteten. Uten den dør en nasjon. Seksualiteten i seg selv, er ikke kjærlighet, men en vesentlig del av den. Seksualiteten er lyst, nytelse og begjær. Men løsrevet og uten kjærligheten, er den egoisme.

Forvirr ikke barna

Lær dem å behandle alle mennesker godt uten å påføre dem traumer om kjønn – og «lure» dem til å flagge for avvikende og skadelig sex. Barn fortjener bedre i vår ellers så skakkjørte verden. Alle «inn og ut-forholdene» (utroskap og skilsmisser) bekrefter at barna har nok problemer.

 

Innlegget ble refusert av Fædrelandsvennen, Adresseavisen, Klassekampen,
Trønder-Avisa, Aftenposten, Nordlys og Stavanger Aftenblad, men publisert i Dagen den 24. juli 2024 under tittelen «Foreningen Fris alvorlige press på barn».

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.