På Demokratenes andre dag ble Trump nevnt 138 ganger og «grensen» bare 18, Demokratene drives av et enormt Trump og Maga-hat.  Hvis bare Trump og hans velgerne blir fjernet blir USA helet.

Demokratene driver eksorisme ved å påkalle Djevelen.

Biden åpnet ballet ved å gjenta løgnen om Charlottesville. Det ironiske er at Biden ser ut som de nazistene han skildrer: Han fråder og årene svulmer.

Demokratene henvender seg ikke til uavhengige eller Kennedy-liberale. De kjører et Trump-hat-show som støter folk fra seg. Derfor varsler Kennedy-kampanjen overgang. Biden nektet å debattere med Robert K. Jr. De ville isolere ham. Det straffer seg.

Vi ville ikke vært så kategoriske hvis det ikke var for Laura Ingrahams rapport fra konventet. Hun er helt klar: Stemningen står høyest når skriver Lock him up.

Dette nevner ikke Tove Bjørgaas. Hun brukte det nemlig som et talking point mot Trump i 2016. Men forskjellen mellom 2016 og 2024 er himmelvid: Trump fulgte ikke opp. Han sa i debatten at hun burde vært i fengsel, men foretok seg intet som president.

Men Demokratene er det omvendt. Biden har pusset både FBI og justisdepartementet på Trump. Men Demokratene skjems ikke over noe. Heller ikke en domstol som er en skam for amerikansk rettsvesen. De roper heller «Lock him up». De kunne like gjerne ropt «Hang him high» for det er hva det betyr: Bli kvitt ham.

Skulle Kamala innta Det hvite hus vil vi få se politisk forfølgelse i et omfang vi aldri har sett i Vesten. Da vil presidenten bruke den føderale regjeringens fulle makt til å knuse Maga.

Norske medier kommer til å skrive at de får som fortjent. De kommer ikke til å løfte en finger. De har ikke en gang rapportert lawfare mot Trump eller 6. januar eller abortmotstandere. De synes de får som fortjent.

Da vil vi få et kvalitativt annet samfunn.

Alt ligger til rette for det, men de mangler den definitive seier.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.