I Fremskrittspartiet har det ulmet med misnøye rundt at flere av de kjente konservative profilene har forsvunnet ut. I et ferskt intervju med Wolfgang Wee, forteller Christian Tybring-Gjedde at han vil stemme på Konservativt ved neste valg.

For kort tid siden ble Christian Tybring-Gjedde ekskludert fra Fremskrittspartiet. Document har skrevet utførlig om saken som har blitt en snakkis på sommeren.

Men i et nytt intervju letter stortingsmannen på sløret om hvem han vil stemme på ved neste korsvei. I et to og et halvt timers langt intervju med podcasteren Wolfgang Wee, åpner han opp:

– Jeg tør å være så ærlig nå, at for min del kommer jeg ikke til å stemme Fremskrittspartiet. Jeg håper at folk nå ser hvordan de behandler folk. Hvordan de behandlet meg.

– Å late som at vi har stor takhøyde. Det er ikke slik. Per-Willy Amundsen fikk en straff. Lars Petter ble kastet ut i Oslo. Du blir kastet ut ganske fort. Mens de som har gjort mye rart, som man ønsker å satse på, blir værende. Dermed ser du det veldig tydelig: Man er strenge mot dem man ikke vil ha, og ikke det med dem man vil ha.

Wolfang Wee: – Hvem skal man stemme på om man er konservativ nå?

– Jeg har fått tilbud fra fire partier. Jeg har ikke tenkt å gå inn i noe parti. Jeg har gått gjennom alle programmene. For meg så er Konservativt et parti som jeg kjenner meg mest igjen i.

Du kan se hele intervjuet med Wolfgang Wee på YouTube her:

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.