Allerede søndag under åpningsseremonien var det Free Palestine som stjal showet til Demokratene i Chicago. En aktivist hoppet opp på scenen og beskyldte Demokratene for å støtte folkemord. Utenfor vaiet banneret med «Killer Kamala».

«150 000 mennesker er døde», kunne man høre den maskerte kvinnen rope. «Dere bidrar til et folkemord. Og Harris-Biden-administrasjonen fortsetter å finansiere det.»

Mange vil mene at Demokratene får som fortjent. De har leflet for Hamas-vennlige krefter helt siden 7. oktober. Nå får de smake sin egen medisin.

Norske medier vil ikke rapportere at DNC – Demokratenes konvent – blir trashet.

270 organisasjoner har varslet sitt nærvær. Det snakkes allerede om at det er kommet titusener aktivister til byen. De vil forsøke å presse Demokratene til å bryte med Israel. Kamala er allerede til venstre for Biden og har markert avstand til Netanyahu. Det brenner allerede et blått lys for henne.

 

På mange måter er dette en gjentakelse av konventet i 1968 da radikale studenter crashed konventet der Hubert Humphrey var kandidaten. Utenfor sloss demonstrantene med politiet i rene gateslag og det var dette som fikk all oppmerksomhet.

Dagens medier er langt mer disiplinert og vil forsøke å skåne Kamalas image, men det er en haug av x-journalister og steder som Breitbart som rapporterer og hvis det er action er det action som tiltrekker seg oppmerksomhet.

Breitbart

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.