Stephen Ireland er anklaget for å ha voldtatt et barn, flere seksuelle overgrep mot barn, voyeurisme, å lage usømmelige bilder av barn samt å ha planlagt å kidnappe et barn.

40-åringen, som var oppført som direktør for «Pride i Surrey» frem til juni, møtte i retten sist torsdag anklaget for å ha begått lovbruddene over en toårsperiode fra august 2022 til forrige måned.

Stephen Ireland var ikke den eneste fra Pride-organisasjonen som ble tiltalt. Også David Sutton (26), en tidligere frivillig fra «Pride i Surrey», er anklaget for voyeurisme, besittelse av ekstrem pornografi, konspirasjon om seksuelle overgrep mot et barn og planer om å kidnappe et barn.

Stephen Ireland – Facebookbilde

Stephen Irland hevder på sosiale medier å være beskytter av Educate and Celebrate, en LHBT+ veldedighetsorganisasjon som forårsaket kontrovers etter å ha oppmuntret småbarn til å stille spørsmål ved eget kjønn. Den ideelle organisasjonen, som ble opprettet av Dr. Elly Cannon, sa at den hadde håpet å ‘integrere kjønn, kjønnsidentitet og seksuell legning i strukturen’ av organisasjoner inkludert barneskoler.

Politiet i Surrey har en detaljert liste over anklagene mot de to Pride-aktivistene.

Daily Mail   BBC

 

 

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.