Oppdatering: Politiet i Trøndelag opplyser at de har pågrepet mannen i Lillestrøm, natt til lørdag. 

Politiet etterlyser 21 år gamle Jegir Delshad Yasin. Han er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, etter en knivstikking i Trondheim natt til 11. august.

I Trondheims største avis, besluttet redaksjonen å sensurere politiets etterlysning av hensyn til den siktede voldsmannen. Document mener politiets etterlysning bør formidles videre i en så alvorlig straffesak.

Adresseavisen mener personvernet til den siktede knivmannen Jegir Delshad Yasin er viktigere enn hensynet til at allmennheten finner vedkommende og stiller han til rette. Foto: Adressa

Jegir Delshad Yasin er 21 år gammel, norsk statsborger og 174 cm høy. Han er etterlyst nasjonalt og internasjonalt, og er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, etter en knivstikking i Trondheim natt til 11. august.

Politiet opplyser følgende:

«Etterforskning gir grunn til å tro at den etterlyste befinner seg i Trondheim eller på Østlandet. Han anses ikke som farlig for allmennheten, men innbyggerne oppfordres til å ikke ta kontakt eller oppsøke en etterlyste på egen hånd.»

Dersom du har observert eller kunnskap om hvor Jegir Delshad Yasin befinner seg, ta kontakt med Trøndelag politidistrikt på 73489400.

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.