Den svenske regjeringen innkalte til pressekonferanse på torsdag. Temaet var «mpox», det som fram til begynnelsen av året var kjent som «apekopper», men som måtte omdøpes fordi noen kunne føle seg krenket. Så langt har den nye mpox-varianten «klade I» bare blitt funnet i Kongo-Kinshasa, Rwanda, Burundi, Kenya og Uganda. Nå er imidlertid det første tilfellet utenfor Afrika identifisert, og det er ingen overraskelse at det skjedde i Sverige.

Personen, som har vært i Afrika, er nå innlagt på sykehus i Stockholm. Den nye varianten er sannsynligvis mer alvorlig og mer smittsom enn den varianten som Sverige tidligere har hatt, men statsepidemiolog Magnus Gisslén sier at det ikke er grunn til stor bekymring, selv om risikoen ikke skal undervurderes.

Nå har Verdens helseorganisasjon (WHO) erklært at utbruddet av mpox i Afrika er en internasjonal helsekrise. Dette betyr at WHO kan iverksette krisetiltak. Organisasjonen har allerede sendt ut en invitasjon til vaksineprodusentene, som nå kan melde inn sine mpox-vaksiner til bruk i en krisesituasjon.

WHO etterlyser nødvaksine mot mpoxvirus

WHO har bedt vaksineprodusentene om å sende inn data som viser at vaksinene deres er trygge og effektive. Safe and effective. Ringer det en bjelle? Det burde det.

Det er drøyt fire år siden covid-19 utløste en pandemi, og ved årsskiftet 2020-21 startet de såkalte vaksinasjonene – som i realiteten var injeksjoner med nødtillatte og uprøvde stoffer. Skremselspropagandaen var massiv, og alle som nektet å la seg injisere, ble stemplet som omsorgsløse og egoistiske potensielle mordere. Folk brettet opp ermene. Smittespredningen fortsatte. Til tross for to, tre, fire injeksjoner fortsatte folk å bli syke. Til slutt erklærte myndighetene at faren for over. Viruset hadde som ved et trylleslag opphørt å være farlig. Men «vaksinasjonene» fortsetter, og noen har tatt sin åttende injeksjon med mRNA.

Hvor sterke beviser kobler mRNA-injeksjoner til overdødelighet?

Under den forrige pandemien slapp Sverige relativt uskadd fra det, sett i et globalt perspektiv. Vi unngikk nedstengninger, skolene holdt åpent og små barn unngikk mRNA-stoffene – og dette takket være en gammel nordisk lov som garanterer individets rettigheter. Loven som gjaldt under pandemien, gjorde det rett og slett umulig for politikerne å sette innbyggerne i husarrest eller tvangsinjisere dem.

Dette har nå blitt endret på.

Pandemien førte til at legemiddelselskapene høstet milliardgevinster, globalistene tok et stort skritt i retning av å etablere en verdensregjering, og vår egen regjering tilranet seg ny lovgivning som åpner for ekstreme innskrenkninger i borgernes rettigheter og friheter ved neste pandemi. For den kommer. Det har vi hørt utallige ganger. Og nå kan den være her.

Denne gangen er Sverige «bedre forberedt». I dag finnes det juridiske rammeverket for å stenge ned samfunnet, tvinge befolkningen i husarrest, opprette leirer for å isolere «farlige» individer, og til og med tvangsinnsprøyte hver enkelt person med det stoffet myndighetene anser som nødvendig. Selv barn kan i dag tvangsinnsprøytes – mot foreldrenes vilje – hvis staten bestemmer seg for det.

I tillegg har WHO fått våre regjeringer til å undertegne en avtale om å underkaste seg WHO i tilfelle en slik internasjonal helsekrise som ble erklært på onsdag. I praksis betyr dette at vi ikke lenger styres av våre regjeringer, men av WHO og deres generaldirektør, den folkemordsanklagede Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Vil mpox, som allerede har fått navnet «mon(k)eypox» på sosiale medier, bli den neste gullgruven for legemiddelindustrien, og det neste fristende verktøyet for globalister som ønsker å innskrenke borgernes rettigheter og friheter? Det vil bare tida vise. Men mulighetene er der. Alle mulighetene er der, det har politikerne våre sørget for.

Så den dagen WHO bestemmer at du må stille opp, må du gjøre det. Uansett hva du vil. Om sykdommen du må «vaksineres» mot ikke er veldig farlig og kan gi deg hodepine og en haug med blemmer. Om viruset hovedsakelig spres via homoseksuelle kontakter mellom menn eller lån av sexleketøy. «Nå kan viruset være farligere», sier de. Vel, kanskje det er det. Det viser seg som regel slik etter noen runder i biolabben.

Poenget er at hvis (eller når?) WHO, Bill Gates, Soros og gjengen mener det er på tide å tjene flere milliarder (og fortsette avfolkningen av kloden av hensyn til klimaet), så har du ikke lenger muligheten til å si nei. Din rett til å bestemme over din egen kropp opphører å eksistere når WHO bestemmer det, og Sveriges statsepidemiolog Magnus Gisslén har attestert at det finnes en vaksine for svenskene om det trengs, og militæret står klar til å hente de innbyggerne som motsetter seg dette.

Fritt fram for amerikanske atomvåpen i Sverige

Men våre folkevalgte ville vel aldri utsette oss for slike tvangstiltak? Ikke her i landet. Ikke i Sverige. Det ville være like urealistisk som å plassere atomvåpen på svensk jord….

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.