Trumps «ekstremisme» ligger i at han avslører sine motstandere. Det Demokratiske partiet har siden Obama beveget seg bort fra det som var fundamentet for Amerika: In God we trust som forutsetning for frihet – friheten til å være sin egen lykkes smed og menneskelig frihet.

Med Obama kom det en helt annen frihet inn: Den er vendt bort fra Gud og er følgelig antisemittisk. Demokratene hater Trump for at han avkler dem.

Torsdag holdt han et møte på golfeiendommen i Bedminster med jødiske ledere. Han advarte dem: Kamala kurtiserer antisemittiske strømninger i stedet for å demme opp for dem.

Dette er i høy grad aktuelt for en norsk elite som etter 7. oktober har valgt å løpe etter Hamas-toget. Den norske regjering leker med Norges skjebne.

Trump klandret prominente jøder innen det Demokratiske partiet for å ha sviktet, fremst Chuck Schumer, som opptrådte som redskap for Biden-regimet og tok til orde for å velte Netanyahus regjering. Schumer dolket Israel i ryggen midt under en krig for nasjonens overlevelse.

Trump ba publikum ta inn over seg signalene Kamala sender ut: Hun overvar ikke Bibis tale til Kongressen, og etter at de to møttes, gikk de hver til sitt uten en felles pressekonferanse. Stemningen skal ikke ha vært god.

Favoritten til å bli hennes visepresidentkandidat var Pennsylvanias guvernør Josh Shapiro, som er jødisk. Hvordan hun kunne velge en kommunist som Tim Walz, med pro-islamske holdninger, sier mye om hvem Kamala er.

Hvis denne duoen inntar Det hvite hus, vil Israel og jøder over hele verden stå overfor en dødelig fare.

Biden-regimet har vært preget av svakhet og tvetydige signaler. Noe av det første man gjorde, var å fjerne houthiene fra terrorlisten. De har senere nærmest stanset trafikken gjennom Suez.

Biden lot Iran få selge olje, og Teheran har tatt inn titalls milliarder dollar.

De fortsetter å angripe amerikanske baser i Syria og Irak gjennom sine stedfortredermilitser. USAs svar har vært vankelmodig, noe som bare inviterer til nye angrep. Iran vil se hvor langt de kan gå. Det er ytterst alvorlig for Israel, som venter på en iransk gjengjeldelse.

Trump sa til de jødiske lederne at amerikanske jøder må slutte å stemme på Demokratene. Det er som å stemme for sin egen undergang.

Etter fire år med Biden-regimet begynner dette å gå opp for amerikanske jøder. Hamas-protestene på campus har vært en vekker. At vakter krever å sjekke ID for å se om de er jøder, er opplevelser som har satt dype spor.

I Norge har journalister som Tove Bjørgaas og Anders Tvegård nesten ikke ofret denne aktivismen noen oppmerksomhet, av én enkel grunn: De deler den. Derfor har aktivistene kunne innta plassen foran Stortinget og ulike steder som Oslo S og Marienlyst med sine aksjoner.

Barth Eide og Støre har gjort ubotelig skade på det norske folks selvbilde og på vårt omdømme utenlands. Å bli kastet ut av Israel er vi alene om.

Lege Mirian Adelson, enke etter megadonoren Sheldon Adelson, var utvetydig:

«Det finnes én president, bare én, som fullt ut deler verdiene» i kampen mot antisemittisme, sa Adelson. «Den presidenten er Donald Trump.» Hun gikk gjennom en liste over løfter Trump hadde holdt overfor Israel – flytting av den amerikanske ambassaden til Jerusalem, tilbaketrekking av Iran-avtalen, anerkjennelse av israelsk suverenitet over Golanhøydene og fred mellom Israel og arabiske stater.

«Politikere gir løfter», fortsatte Adelson. «Ekte ledere holder det de lover. Derfor fortjener president Trump full støtte fra hele det jødiske folk, og fra alle som bryr seg om Israels sikkerhet og velstand.»
Hun sa at jøder hadde en plikt til å sørge for at Trump ble gjenvalgt.

Men norske journalister mener de har en plikt til å forhindre at Trump blir valgt. Hvilken side står de egentlig på?

Definitivt ikke på Israels side.

Fordi han setter standarden og henger bjella på katten, blir Trump inderlig hatet av venstrefløyen. De er antisemitter, og Trumps klare tale gjør det vanskeligere å forføre velgerne. De vil gjerne fremstå som gode og humanitære.

Men det er nok å se på hva de gjør og sier, så ser man hva de virkelig står for.

Nå er de rasende fordi det blir vanskeligere for Kamal/Walz å fremstille seg som moderate. De har lagt igjen for mange spor på det motsatte.

Trump lover at han skal la Israel få spillerom til å vinne krigen mot Hamas.

Med Kamala/Walz ved roret vil det bli umulig.

 

Tim Walz hyller imam som hyllet Hitler

https://www.breitbart.com/politics/2024/08/15/miriam-adelson-to-jewish-voters-only-trump-will-fight-antisemitism-defend-israel/

 

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.