NTB

Brannvesenet har iverksatt slukkeinnsats på et boligkompleks i Bodø med flere boenheter. To personer fraktet til sykehus med ukjent skadegrad.

– Politiet har iverksatt evakuering og jobber med å få oversikt på stedet, skriver operasjonsleder Tommy Bech i Nordland politidistrikt i politiloggen klokken 2.21

Rett over klokken tre melder politiet at to personer er fraktet til sykehus. Skadegraden er ukjent.

– Politiet jobber fortsatt med å skaffe oversikt over beboere, skriver politiet.

Det opplyses videre at det brenner kraftig i boligkomplekset.

– Vi har evakuert boenheter som ligger i tilknytning til åstedet og vurderer fortløpende om evakueringen må utvides, skriver politiet.

Til VG opplyser operasjonslederen ved 3-tiden at det er flere titall personer registrert på adressen. Politiet jobber med å komme i kontakt med alle beboerne.

– Kommunen har opprettet et evakueringssenter, og rundt 15 personer er sendt dit, sier operasjonsleder Bech til avisen.

Han sier at det er for tidlig å si om det er flere i bygget.

Vaktleder Andreas Skindlo ved 110-sentralen opplyser til NRK at de jobber med å slukke brannen. Det skal dreie seg om et større leilighetskompleks i utkanten av Bodø sentrum.

– Det er en stor brann. Vi har alt av mannskaper på jobb og har kalt inn ekstramannskaper. Det er fire brannbiler på stedet per nå, sier han.

Naboer Avisa Nordland har vært i kontakt med sier de våknet av et eksplosjonsartet smell.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.