Kapittel 1 vers 8 til 9.

«Men om vi selv, ja, om en engel fra himmelen skulle forkynne dere et annet evangelium enn det vi forkynte dere, forbannet være han! Vi har sagt det før, og jeg gjentar det nå: Hvis noen forkynner dere et annet evangelium enn det dere har mottatt, forbannet være han!»

Det er slik at vi vet at Koranen inneholder et annet evangelium enn den vi har i Det nye testamentet i Bibelen vår og vi vet også at denne er åpenbart til profeten i islam med navnet Muhammed av en engel.

Bibelen vår forbanner dermed denne engelen som åpenbarte Koranen til Muhammed. Dette har vår Gud i Bibelen klargjort for oss helt klart og tydelig her fordi han visste at det skulle komme falske profeter som Muhammed som skulle forkynne falske evangelier etter Messias Jesus Kristus.

Guds forbannelse ligger over denne engelen som åpenbarte Koranen til Muhammed og da er det slik at ingen muslimer har noe som helst åndelig tilnærming og relasjon til Gud. Muslimene vet i utgangspunktet ikke hvem den virkelige Gud er engang og de har en åndelig tomhet i islam som de aldri kan oppfylle før de kommer hjem til den virkelige Gud i Bibelen.

Det er veldig viktig at vi alle vet dette når det gjelder Koranen og jeg mener også at dette er noe vi må fortelle muslimene når vi snakker med dem.

Lytt også:

Document Radio 8. august 2024

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.