Nok en gang gjør Verdens helseorganisasjon (WHO) et tappert forsøk på gjøre apekopper til en trussel mot verdens befolkning. Beleilig nok dukker også dette viruset opp i valgår. 

At WHO har tynnslitt tillit etter koronaårene ser ikke ut til å affektere dem betydelig, nok en gang står Tedros Ghebreyesus på talerstolen og maner til frykt. Apekoppene kan nemlig finne veien ut av Afrika, men hvorfor stenger de ikke ned Kongo?

I Norge fortsetter politikerne som før; de ignorerer reelle problemer og og bruker heller tiden på hvilke profitører som skal få enda en pengesekk med subsidier, når de denne uken treffes på Arendalsuka. Samtidig har PST bestemt seg for at høyreekstreme er problemet som trenger mest fokus, mens 12 år gamle leiemordere kan bestilles fra Sverige.

Velkommen til Dagsorden med Espen Teigen og Rebecca Mistereggen.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.