Deltakere i en demonstrasjon for en ny dansk voldtektslov i Aalborg den 25. november 2018. Blant arrangørene var Amnesty Danmark, Dansk Kvindesamfund, Danner og mange flere, og lignende demonstrasjoner fant sted på samme tid i København, Aarhus og Odense. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix / NTB.

Hundretusenvis av etniske dansker går inn for æresdrap, henging av homofile, steining av utro kvinner, kjønnssegregerte forsamlinger, religiøs påkledning for jenter og kvinner, samt at menn selvfølgelig skal herske over kvinner.

Tror du meg ikke? Vel, ta en titt på de venstreorienterte partiene. I løpet av de siste fem tiårene har de klart å bringe hundretusener av andre mennesker til dette landet, som gjennom sin såkalte profet også hater sivilisasjonen. Med andre ord den verden som vi andre definerer som menneskelig, human og tilgivende.

Venstrefløyen kjenner ikke igjen dette begrepet. De elsker den fremmede, barbariske kulturen, særlig de eksotiske mennene, som er noe nytt og spennende i det ellers så golde, kalde og regnfulle Danmark. Ikke minst venstreorienterte feminister, som ikke er sjenerte for å gå på barrikadene for å oppnå mer likestilling mellom danske menn og dem.

Men når det gjelder svarte menn, stilner feministenes aggresjon. I deres øyne er det lov for svarte menn å mishandle og nedverdige kvinner. Derfor ser vi heller ikke kvinner fra Dansk Kvindesamfund demonstrere foran landets 81 krisesentre, der hele 41 prosent av rommene er okkupert av muslimske kvinner som har blitt slått eller totalt dominert av sine muslimske ektemenn.

En tidligere formann – unnskyld, forkvinne – i Dansk Kvindesamfund sa for mange år siden: «Det er helt i orden at en muslimsk sensor ikke håndhilser på en ung dansk skolejente. Det er tross alt hans KULTUR.»

Med andre ord: Ifølge danske skattebetalte feministorganisasjoner har utenlandske menn lov til å ydmyke danske jenter og kvinner.

I 2021 sa en kvinnelig rektor ved Ishøj Gymnasium at muslimske elever vil være en fordel. «Vi trenger en ‘brun’ videregående skole. Våre muslimske elever er preget av sin muslimske bakgrunn, hvor det å gi til andre og hjelpe de svake i samfunnet er en del av deres oppdragelse.»

Nok en feministisk, dansk, velutdannet, naiv kvinne som feigt unnlater å nevne at det å gi til andre og hjelpe de svake ikke nødvendigvis betyr at muslimske kvinner unngår landets krisesentre.

For ikke å snakke om de danske svømmehallene, som har underkastet seg islam. Jenter og gutter har med andre ord ikke lenger lov til å svømme sammen. Initiativet skyldes først og fremst feminister som synes det er syndig for muslimske jenter å svømme sammen med danske gutter, som er urene for dem.

De samme feministene synes derimot ikke synd på de danske jentene som – ifølge kriminalstatistikken – er blitt voldtatt av muslimske gutter og menn. Arabisk kultur er viktigere for feminister enn gråtende danske jenter.

Hvis jeg tar feil, så vis meg bare én feminist eller bare én kvinneorganisasjon som offentlig har kritisert disse overgrepene. Et retorisk spørsmål. Av en eller annen mystisk grunn støtter 99 prosent av danske feminister islam, som betrakter kvinner som undermennesker. Derfor vil ikke feminister kritisere muslimers overgrep mot danske jenter.

Kanskje fordi feminister ikke ser på seg selv som ekte kvinner? Det vet vi ikke. Men det vi vet, er at feminister driter i likestilling og aksepterer vold og overgrep når de møter muslimsk kultur.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok!

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Les også

-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.