Tirsdag kveld lovet  Kamala Harris å forsvare «frihet, medmenneskelighet og rettsstaten» til stor jubel i Philadelphia.

Samme dag beskrev Hawaiis Tulsi Gabbard hvordan hun ble sporet av team av myndighetsagenter i et overvåkingsregime som minner mer om Øst-Tyskland enn et fritt land. Varslere Air Marshals fortalte Uncover DC at Gabbard ble utpekt som en terrortrussel under det såkalte «Quiet Skies»-programmet, og den tidligere presidentkandidaten sier at hun la merke til det.

– Varslernes beretning stemmer overens med min opplevelse, sier Gabbard.

–Alt stemmer overens med dagen i dag.

Denne skal ha pågått i flere uker, hvor Gabbard og ektemannen møtte på problemer på mange ulike . flyplasser. etter flyplass møtte hun og ektemannen Abraham Williams på hindringer.

Boardingkortene deres merket med «SSSS»-betegnelsen, som står for Secondary Security Screening Selection. Da er den reisende er satt på en trusselliste.

– Det skjedde hver gang jeg gikk om bord, sier Gabbard.

Gabbarrd er veteran og deltok i både Irak og Kuvait, og er fortsatt en reserve i U.S. Army.

Hva som er årsaken til denne behandlingen av en tidligere presidentkandidat er usikkert. Noen vil sikkert mistenke at hennes slakt av Kamala Harris i primærvalget kan ha en betydning, men foreløpig er dette kun spekulasjoner.

Tulsi Gabbard: – Derfor forlater jeg Demokratene

Gabbard har blitt utsatt for ydmykende ransaking, hvor selv undertøyet sjekkes.

Sonya LaBosco, administrerende direktør i Air Marshal National Council (AMNC), mener TSA og Homeland Security (Departementet for innenriks sikkerhet) krenker borgernes konstitusjonelle rettigheter i et «stort innenlands overvåkingsraid» som ser ut til å være rettet mot konservative.

Tulsi Gabbard stilte altså til valg for Demokratene. Nå er hun en trussel mot sitt eget land. Slik holder USAs myndigheter på under Biden og de som eventuelt kontrollerer ham.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.