Valget i USA er det første valget der en global elite satser alt på at de skal bestemme hvem som vinner. Kamala er en dummy, en phoney. Den virkelige kampen er mot Donald Trump, og det handler ikke om valg i vanlig forstand. Det handler om krig mot all opposisjon, uansett hvilket land den måtte befinne seg i.

Denne krigen fører de over hele den vestlige verden. Overalt hvor en folkelig protest dukker opp, som i Storbritannia, trekkes Trump inn. Nigel Farage får skylden for å følge Trumps oppskrift: Ved å vise forståelse for demonstrantene, oppildner Farage til vold.

Det sier «Storbritannia-ekspert» Erik Mustad ved Universitetet i Agder til NTBs Jan-Morten Bjørnbakk.

Det er selve ytringsfriheten som er blitt eksplosiv, og som derfor må håndteres av folk som har forstand på det. I hendene på folk som Trump og Farage blir den livsfarlig. Det er egentlig essensen av elitens rasjonale for å innføre global sensur.

Det er mindre enn en måned siden Nigel Farage og hans innvandringsfiendtlige parti Reform UK gjorde et brakvalg, med 14 prosent av stemmene. Farage har ifølge nyhetsbyrået AFP møtt kritikk for å ha båret ved til bålet med å stille spørsmål ved om «sannheten holdes tilbake» om hva som skjedde i Southport.

Han har nå fordømt opptøyene, men er en av dem som krever at Parlamentet kalles tilbake fra ferie.

– Farage spiller et slags Donald Trump-spill her. På den ene siden går han ut og fordømmer hendelsene. Men på den annen side stiller han en del spørsmål som maner disse gruppene til kamp. Han spør blant annet om det er legitimt å spørre om gjerningsmannen er en immigrant, og om vi kjenner hans bakgrunn, sier Mustad.

Med slike utsagn setter Farage ifølge Mustad i gang en rekke ting. Han oppildner gruppene til å gå ut i gatene igjen.

– Men i motsetning til Trump går han ikke over streken. Farage er så smart at han trekker tilbake noen av utsagnene etter hvert, sier han.

Å forfølge sannheten er farlig. En akademiker og en journalist er enige om at dette er å gå over streken. Tommy Robinson er derfor fredløs.

Den strengheten Keir Starmer har reagert med, er den samme som Joe Biden og Merrick Garland har brukt i USA helt siden januar 2021.

Slå dem ned som gale hunder, sa Stalins øverste aktor, Andrej Vysjinskij.

Starmer var øverste aktor da 4000 som var tiltalt for opptøyene i 2011 ble stilt for retten.

Tuter med ulvene

Erik Mustad bagatelliserer dagens uro og sier det er sånt som skjer med jevne mellomrom. Men det viktige er strenge straffer og gjenopprettelse av lov og orden. Det er nye toner i Vesten etter at Kamala, Tim Walz og Demokratene gikk inn for defund the police i 2020.

Kona til Walz åpnet vinduet og sa at lukten av brente hus var liflig. Da hadde mannen hennes nektet å sette inn Nasjonalgarden, selv om ordføreren tryglet ham om å redde byen.

Demokratene gjorde to ting på én gang: De slapp løs venstremobben etter 25. mai, da George Floyd døde, og de slapp løs den juridiske mobben da Trump nektet å legge seg ned og godta at valget ble stjålet fra ham.

Da hadde Demokratene og den dype staten orkestrert 6. januar og kunne slippe løs den største menneskejakten i USAs historie.

Fredag ble David Dempsey dømt til 20 års fengsel for 6. januar. Han beskrives som en av de verste med hensyn til å ta igjen overfor politiet. Men 20 år er Russland-nivå. Det er også straffene til lederen for Proud Boys, Enrique Tarrio, som fikk 22 år, og leder av Oathkeepers, Stuart Rhodes, som fikk 18 år.

Det som gjør amerikanere med rettferdighetssans forbannet, er at nesten ingen av BLM og Antifa-voldsmennene er straffet. De har fått milde straffer for langt verre forbrytelser enn det 6. januar-demonstrantene oppviste. Disse ble dessuten infiltrert av føderale agenter, overvåket og materiale mot dem ble lagt frem i retten. Myndighetene satt på begge sider av bordet.

Det som gjør 6. januar-prosessene enda mer lik Sovjetunionen, er at mediene spiller på lag med myndighetene. Det er ingen sympati å spore, de fortjener lovens strengeste straff.

BBC World News hadde Dempsey-dommen kl. 07.00 og sa da at fem mennesker ble drept 6. januar 2021. Det er en propagandaløgn Biden-regimet og mediene har spydd ut. Det døde ingen på den føderale siden, derimot skjøt politimannen Michael Byrd veteranen Ashley Babbitt (35).

Politimann frikjent for drapet på Ashli Babbitt

New York Times måtte trekke tilbake meldingen om at politimannen Brian Sicknick ble drept med et brannslokningsapparat, men regimemedier og politikere fortsetter å gjenta løgnen. BBC har kastet alle prinsipper over bord og er ikke lenger en seriøs formidler.

Trump er blitt den tommestokken de måler alle ting med. Alt handler om å forhindre at han vinner.

De har forsøkt to riksretter, to spesialetterforskere og fem pågående rettssaker hvor tiltalene ble tatt ut etter at Trump varslet at han stilte.

Når jeg går inn på Apnews.com for å lese om Demsey-dommen, finner jeg en ny tv-«dokumentar», om et nytt 6. januar, men denne gang lagt til 2025.

Could another insurrection happen in January? This film imagines what if

In January last year, a group of former generals, senators, governors and civil servants gathered in a Washington D.C. hotel to run an exercise, a war game, to experience the United States on the brink of civil war in January 2025, and, maybe, to find a few ways to avoid a widely shared American nightmare.

Blant deltakerne finner vi Alexander Vindman, en av konspiratørene bak den første riksrettssaken mot Trump, vedrørende hjelpen til Ukraina. Demokratene anklaget Trump for det Biden hadde gjort for åpen skjerm: å bruke amerikansk bistand til å true ukrainerne med, i dette tilfelle etterforskning av firmaet som betalte Hunter Biden 82.000 dollar i måneden.

Den dype staten klarte ikke å drepe Trump. De har bare ett kort igjen – borgerkrig –, og de gjennomfører generalprøver for åpen scene.

 

 

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.