Trump holdt pressekonferanse i Mar-a-Lago torsdag og den ble faktisk livesendt på TV2. Trump fikk et spørsmål om forholdet mellom San Fransiscos borgermester Willie Brown og Kamala. De hadde et forhold. Trump svarte at han kjente Brown og fortalte om en helikoptertur de hadde sammen hvor de nesten krasjet.

Brown sier han aldri har fløyet med Trump og at hele storyen er oppspinn. Det gjengir NTB, uten å oppklare storyen: Trump forvekslet Willie Brown med Californias guvernør Jerry Brown Jr.

Da får historien et helt annet preg. Trump forvekslet de to. Det hele kommer ned på et menneskelige nivå. Men NTB vil bruke alt de har til karakterdrap:

Donald Trump sier at han og San Franciscos eks-ordfører Willie Brown nesten styrtet med et helikopter. Brown sier han aldri har vært i noe helikopter med Trump.

Det var under Trumps timelange pressekonferanse i Mar-a-Lago i Florida torsdag at den tidligere presidenten fortalte dette. Han sa at han kjenner Brown «svært godt».

– Faktisk så holdt jeg på å styrte i et helikopter sammen med ham. Vi trodde at dette kanskje var slutten. Vi var i et helikopter på vei til et bestemt sted sammen, og så var det en nødlanding. Dette var ikke noen behagelig landing, og Willie var, vel, han var litt bekymret, sa Trump på pressekonferansen.

I et intervju med avisen San Francisco Chronicleetter pressekonferansen, sa Brown at ikke noe av dette skjedde.

– Dere ville ha visst det hvis jeg og Trump hadde gått ned i et helikopter, sier Brown.

– Jeg har aldri vært i noe helikopter med Trump, sier Brown videre.

Trump sa også på pressekonferansen sin at Brown hadde fortalt ham «om fæle ting» om Kamala Harris og at Brown «ikke er noen fan av henne».

Brown, som datet Harris i San Francisco i et års tid på midten av 1990-tallet, avviser Trumps påstander om Harris.

– Nei, ikke korrekte i det hele tatt, sier han til avisen. (NTB)

CNN er tettest på NTB, men de viser i det minste til New York Times som oppklarte misforståelsen. Det samme gjorde ABC News.

NTB er blitt mer Trump-hatende enn de mest illiberale amerikanske mediene.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.