Debatten har rast siden italienske Angela Carini ga opp kampen mot Imane Khelif i innledende runde i 66-kilosklassen etter 46 sekunder og avviste hennes forsøk på å takke for kampen.

Det ble pekt på at Khelif ble diskvalifisert fra VM i fjor etter en kjønnstest.

Men hun (han?) lot seg ikke prege av dette, og publikum hyllet bokseren, skriver NTB entusiastisk.

Hun fikk kveldens største jubelbrøl da hun entret bokseringen i Roland-Garros. Mange i publikum ropte hennes navn.

Hvorfor er det plutselig så mange som heier på folk med XY-kromosom som banker opp folk med XX-kromosom? Man mistenker at LHBTQ-mafiaen har engasjert seg her.

Etter kampen gjorde Khelif en seiersdans i ringen, til stor jubel. Janjaem takket henne for kampen.

– Jeg har hørt nyhetene om henne, men jeg har ikke gitt det mye oppmerksomhet, sa bokseren fra Thailand.

– Hun er kvinne, men hun er veldig sterk.

Mengden av muskelmasse og testosteron forklarer nok styrken. Men ingen kan jo lenger svare på enkle spørsmål som What is a Woman?

Interseksualitet (IS)  er en medisinsk tilstand som består i at et individ av en organisme som ikke naturlig er tvekjønnet, blir født med trekk som gjør at det er vanskelig å bestemme individets kjønn.

Tidligere ble disse tilstandene hos mennesker kalt intersex. Nå benyttes betegnelsen «Disorders of sex development» (DSD), eller barn med uklare kjønnskarakteristika, ifølge Wikipedia.

Men disse er enten menn eller kvinner. Kromosomene, som finnes i hver eneste celle i kroppen, er svaret. Men dette ignoreres i en postmoderne verden, hvor man nesten må være født som mann for å bli kåret til Woman of the Year.

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.