Tim Walz er en venstreekstrem progressiv som Harris og mediene vil lyve for å gjøre til en moderat, skriver Dan McLaughlin i en kronikk i New York Post i dag.

McLaughlin vet sannsynligvis ikke at mediene i Norge vil gjøre det samme, og i tillegg fremstille både Harris og Walz med vinnende personligheter med en smittende latter, ha ha ha.

Kamala Harris ler og smiler ofte, skriver Tove Bjørgaas i NRK. – Det gjør visepresidentkandidaten hennes også. Kan det hjelpe dem i kampen mot Donald Trump?

I reportasjen fremstiller hun raddisene som lyset i enden av tunnelen for USA og siterer en CNN-kommentar som sier at Kamala Harris har funnet en lun og godslig fyr fra midt i USA som trolig har naboer med rød Trump-caps, men inviterer dem på en øl, likevel. Yikes.

Når begynte hun å bry seg om amerikanere med Trump-caps? USA-korrespondenten presterer til og med å sitere en falsk historie som antydet at JD Vance en gang hadde hatt sex med en sofa.

Bjørgaas skriver at i Tim Walz har hun fått en partner som kombinerer angrep på motstandere med vitsing publikum ler av. Walz gleder seg til å møte Vance til debatt.

– Dersom han er villig til å komme seg opp av sofaen. Publikum hylte av latter etterpå. Sofaen er en hentydning til en usann kommentar på X, som antydet at JD Vance en gang hadde hatt sex med en sofa, skriver USA-korrespondenten.

Kamala banner og kakler om hverandre

NRK skuffer aldri med sin uendelige USA-propaganda. La oss i stedet se på hva amerikanerne mener om Kamala og hennes fengede latter – som mange kaller for kakling. For det er tross alt de som har stemmerett i USA, og som vil lide enormt hvis hun – Gud hjelpe oss alle – skulle kakle seg inn i Det hvite hus.

– Tror Kamala Harris at hun blir mer populær av å banne i tillegg til å kakle, spør Eddie. For å svare Eddie, ja, det gjør hun, for de venstreradikale elsker vulgaritet.

VP Harris: – Du må sparke inn den fuckings døra! Hee hee ha ha ha ha!

Er det bare meg, eller ser Kamala litt beruset ut her?

Det var så morsomt at vi glemte å le

Glem aldri! skriver Conservative Brief. – Husker dere den gangen visepresident Kamala Harris dukket opp på «Ellen» og kaklet ved tanken på at Donald Trump skulle dø? Ikke det? Vel, her er klippet.

Alle må være woke, hele tiden

– Sa noen til Kamala at latteren hennes var sjarmerende, spør Patricia på X.  For å svare Patricia. Ja, Tove Bjørgaas fra det sosialistiske statseide NRK synes det. – Det får henne til å se ut som den klovnen hun er, skrive Patricia!

Det mest skremmende med klippet er kanskje ikke Kamalas latter. Her snakker og kakler hun om hvor viktig det er å holde seg woke. Alle må være woke, hele tiden. Er det bare meg, eller ser Kamala litt beruset ut her?

Jeg har ikke vært i Europa heller, ha ha ha

For Kamala er den enorme krisen ved grensen morsom. Hvilken krise, sier NRK? – Har du planer om å besøke grensen? Nei, ikke i dag, ha ha ha ha ha ha ha ha …

Den første indiske senatoren i USAs historie

Kamala Harris kakler når hun blir spurt av det sørasiatiske nettverket Diya TV om å være den første indisk-amerikanske senatoren, skriver Owen Gregorian.

Ravi Kapur: – Og du kan absolutt bli den første indiske senatoren i USAs historie, noe som ville være litt av en prestasjon. Kamala Harris: – Bank i bordet! (kakling)

Det kalles Bidenomics! Ha ha ha ha!

Kamala ler og er veldig stolt av Bidenomics, som har forårsaket lidelse for millioner av amerikanere og kastet bort milliarder av dollar på mislykkede prosjekter.

Kamala Harris: – Det kalles Bidenomics! Ha ha ha ha! Det kalles Bidenomics, og vi er veldig stolte av Bidenomics!

Kamalas latter har løst grensekrisen

Det er imidlertid én positiv ting med Kamalas latter. Babylon Bee rapporterer at den har løst grensekrisen.

– ¡Dios mio, es el diablo! skrek en latinamerikansk kvinne før hun tok barna sine i hånden og løp mot hjemmet sitt. – Ay, ay, ay!

Babylon Bee skriver: – Kamala Harris har endelig besøkt Guatemala og Mexico, selv om hun fortsatt ikke har funnet veien til den sørlige grensen til USA. Heldigvis ser det imidlertid ikke ut til at hun trenger det, ettersom hun på egen hånd har løst grensekrisen allerede. Harris ankom Mexico i dag og begynte å kakle, noe som fikk alle migrantene til å spre seg og vende hjem.

– Innvandringskrisen og våre innenlandske problemer er svært alvorlige her, sa Mexicos president Andrés Manuel López Obrador. Det er et reelt problem, og vi må finne ut hvordan vi skal løse det. Harris reagerte som hun gjør på alle alvorlige problemer: Ved å kakle som en galning, skriver The Bee:

– Ha. Ha ha. HAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAA!!!, sa hun, noe som fikk presidenten til å trekke seg forskrekket tilbake. Resultatet var at alle migrantene som strømmet forbi mot grensen til USA, også hørte kaklingen hennes og løp for livet. – ¡Dios mio, es el diablo! skrek en latinamerikansk kvinne før hun tok barna sine i hånden og løp mot hjemmet sitt. – Ay, ay, ay!

Ny torturmetode, fanger vil heller ha waterboarding

Musikk og lyd har blitt brukt som avhørsmetoder og regnes som tortur. En ny metode som prøves ut, er å bruke Kamalas kakling 24/7. Det rapporteres om at fanger trygler om andre metoder, som vanntortur eller å få stukket skarpe gjenstander under neglene.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.