Da Joe Biden trakk sitt kandidatur som presidentkandidat, og tidligere president Barack Obama godkjente Kamala Harris som ny presidentkandidat, begynte NRKs journalister umiddelbart med å skamrose henne opp i skyene. Det var ikke måte på hvilke positive personlige egenskaper denne kvinnen innehar, hun som stort sett har gjort «ingenting» under hele sin visepresidentperiode.

Jeg lurer på om valgkamp for en amerikansk presidentkandidat er innenfor NRKs mandat-område? Vil ikke dette være utidig innblanding i et annet lands valgkamp? I 4 år drev Demokratene i USA riksrettssak mot president Donald Trump, med påstander om valgfusk i 2016. De mente å kunne bevise at Trump hadde fått hjelp fra Russland til å vinne valget, noe som ble blankt avvist av to spesialetterforskere.

Norge har gitt flere hundre millioner kroner til humanitære formål i «Clinton Foundation». Disse pengene kan tolkes som en indirekte sponsing av Hillary Clinton sin valgkamp. Samtidig begynte NRK sin hat-kampanje mot Donald Trump, og en «helgen-dyrkelse»- kampanje for Hillary Clinton. Kan vi kalle dette statlig innblanding i en annen nasjons politiske valg?

Etter valget 2020 hevder de samme Demokratene at det er «kriminelt» å påstå at Joe Biden vant pga valgfusk, noe som avslører deres dobbeltmoralske hykleri.

NRK og andre mediehus har aldri tatt opp til debatt dobbeltmoralen i det Demokratiske partiet. NRK og andre medier er ikke systemkritiske. De er ikke maktkritiske. I stedet løper de myndighetenes ærend. De har blitt regimemedier som Sovjets Pravda. De har sluttet å utøve sin myndighet som den 4. statsmakt. Kan vi da egentlig kalle dem med hedersnavnet «journalist»?

NRK får 6 milliarder hvert år i statsstøtte.

Når det gjelder Kamala Harris har jeg bitt meg merke i to saker:

Under de voldelige opptøyene som fulgt det tragiske dødsfallet til George Floyd , tok Kamala Harris parti for demonstrantene og imot politiet. Pga norsk «Pravda» har få nordmenn hørt om Antifa og BLM (Black Lives Matters) sin okkupasjon av politihovedkvarteret i Seattle , og de voldelige gatekampene i amerikanske storbyer de siste årene, som i norske media fremstilles som fredelig demonstrasjoner.

Presidentkandidat Kamala Harris støtter med andre ord voldelige opptøyer, såfremt opprørerne tilhører venstresiden, eller er muslimer anno 2024 som åpent støtter Hamas. Tilhører de derimot høyresiden, er hun motstander. Folk fra høyresiden reagerte kraftig 6. januar 2021 da lederne for Republikanerne kapitulerte for et valg som de oppfattet som tydelig valgfusk. Denne dobbeltstandarden når det gjelder hva som er «tillatt» for høyresiden og venstresiden er noe mange reagerer på, likeså hvilke lovbrudd Biden kan tillate seg versus Trump.

Den andre saken er Biden-administrasjonens vidåpne grensepolitikk. Visepresident Kamala Harris har fått ansvar for grenseovergangen mellom Mexico og USA, og har de siste 4 årene utmerket seg ved å gjøre absolutt ingenting. I april 2021 skrev jeg en artikkel om denne saken. En delegasjon republikanske kongressmedlemmer dro til grensen, og hadde deretter en pressekonferanse. Artikkelen bygger på hva som ble sagt i denne pressekonferansen. Forholdene er enda verre i dag. Millioner illegale migranter har passert grensen i løpet av Bidens administrasjonstid. Kidnappede barn blir smuglet over grensen. For omtrent et år siden ble det anslått at minst 150 tusen illegale migrantbarn hadde «forsvunnet» i USA. Filmen «Gods children are not for sale» har gitt oss et innblikk i hva denne typen «forsvinninger» kan bety. Den gikk på norske kinoer i fjor, men ble i forkant av dette boikottet av Hollywood, Netflix og Demokratene m. fl. i USA. Når «Pravda» både i USA og her til lands reagerer negativt på filmen, må vi anta at filmprodusentene treffer spikeren på hodet. Filmen bygger på Tim Ballard fra «Homeland Security» sitt arbeid for å frigi kidnappede barn fra menneskehandlere. Han har gitt mange intervjuer der han forteller om dette, blant annet dette dyptpløyende intervjuet med psykolog Jordan Peterson .

 

l

Demokratene kamuflerer dagens reelle menneskehande ved å flytte fokuset over på en menneskehandeI som skjedde for flere hundre år siden. Et slaveri som hvite amerikanere gikk til krig for å få slutt på. Mange norsk-amerikanske haugianere deltok aktivt i krigen mot slaveriet, med begrunnelsen: Alle mennesker er skapt i Guds bilde.

Vidåpne grenser medfører også at USA oversvømmes med fentanyl, det er skandaløst mange amerikanere nå i 20-årene som dør i overdoser av dette. Fentanyl er den hyppigste dødsårsaken blant amerikanere mellom 18 og 45.

Jeg ser på Kamala Harris som presidentkandidaten for lovløshet, voldelige opprør, og menneskehandel.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.