NTB

Demokratenes presidentkandidat Kamala Harris sier hun har valgt Tim Walz som sin visepresidentkandidat i valget fordi han er en patriot som har tro på USA.

– Siden dagen jeg kunngjorde kandidaturet mitt, har jeg lett etter en partner som kan hjelpe med å bygge en lysere fremtid, en leder som kan hjelpe med å forene vårt land og bidra til fremgang, en som kjemper for middelklassen, en patriot som i likhet med meg selv har tro på et usedvanlig lovende USA, sa Harris på sitt første valgmøte i Pennsylvania tirsdag.

Hun fortsatte og sa at hun «har funnet en slik leder», og henviste til Tim Walz som sto bak henne på talerstolen, melder CNN.

Harris fortalte deretter om Walz’ bakgrunn og sa at han er «mer enn bare en guvernør».

Walz takket Haris for tilliten.

– Jeg er oppglødd over å få være med på denne ferden med deg og Doug, sa Walz på valgmøtet, med henvisning til Douglas Emhoff, som er Harris’ ektefelle.

Walz kom også med ros til Pennsylvanias guvernør Josh Shapiro, som var blant favorittene på Harris’ liste som visepresidentkandidat. Shapiro er en visjonær leder, sa Walz til folkemengden.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.