Nesten halvparten av britene mener at Keir Starmers håndtering av opptøyene som feier over Storbritannia er dårlig, viser en meningsmåling.

YouGov-målingen viste at 49 prosent mente at statsministeren håndterte volden på en dårlig måte. Bare 31 prosent var enige i at han håndterte det på en god måte.

Keir, som har fått tilnavnet Two -tier Keir på grunn av forskjellbehandlingen av briter og alle andre, har lovet at opprørerne raskt vil møte «lovens fulle kraft». Dette gjelder også folk som har skrevet noe dumt på sosiale medier.

Nesten 400 personer har blitt arrestert i forbindelse med opptøyene, som har brutt ut i mer enn to dusin byer og tettsteder i England, Wales og Nord-Irland i løpet av de siste seks dagene.

Også The Telegraph, en såkalt konservativ avis, anklager English Defence League (EDL) for opptøyene, selv om det er rundt ti år siden EDL var aktive.

YouGov-målingen viste også at 43 prosent av de spurte mente at innenriksminister Yvette Cooper håndterte opptøyene på en dårlig måte .
Bare 14 prosent av de spurte mente at politikerne generelt håndterte opptøyene på en god måte, mens én av tre støttet de ikke-voldelige protestene som har funnet sted parallelt med noen av urolighetene.

Ikke-voldelige protester? «Mostly peaceful?»

Britene, særlig underklassen, har blitt tråkket på av sine såkalte ledere i mange tiår. Et sted går grensen, og det er ikke umulig at den grensen allerede er passert.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.