Muslimske gjenger organiserer seg i Birmingham for å angripe briter.

Hele helgen var full av demonstrasjoner og opptøyer i England. Noen var fredelige, men de fleste eskalerte til kamper mellom briter under parolen #EnoughIsEnough, som ønsker en stopp i den ukontrollerte innvandringen, mot de som kaller seg antirasister eller muslimske gjenger med ulike våpen.

Men selv om helgen er over, har det ikke hindret mange i å ty til motreaksjoner mot britene etter helgens bruduljer. Tidligere kunne Document fortelle om et tilfelle i Bolton, utenfor Manchester, hvor muslimske gjenger fortalte politi at de ikke trengte dem, og at de selv kunne fikse biffen.

Men mandag er det i Englands nest største by det virkelig har vært bluss på lampene. I Birmingham florerer det av videoer av gjenger av innvandrere og muslimer om hverandre som på flere forskjellige måter oppsøker briter for å angripe dem.

I en video publisert rundt kl. 22 norsk tid, verifisert til å være fra Birmingham i dag, er det «muslimske patruljer» som omringer en pub og går til angrep for å finne hvite briter de anser for å være på ytre høyre. Det er ingen meldinger om en ytre høyre-demonstrasjon i området.

De muslimske gjengene har gått løs på journalister og gått til angrep på en bil fra Sky News, melder journalisten Andy Ngo.

Ifølge West Midlands Police, som har ansvar for området, har de handlingsplaner dersom det skulle bryte ut opptøyer. Men det var lite politi å spore i forbindelse med de muslimske gjengene.

 

Journalisten Fraser Knight på LBC forteller på X at han ble jaget ut av østkanten av Birmingham.

Han skriver følgende:

Jeg har nettopp blitt jagd ut av et område i østlige Birmingham av en gruppe asiatiske menn som sier de skal beskytte lokalsamfunnet sitt mot en planlagt demonstrasjon fra ytre høyre. Sikkerhetsvakten som fulgte meg avklarte raskt at det ikke var trygt for oss. Biler fulgte etter oss, skjellsord haglet og på ett tidspunkt var det seks menn som spurtet mot oss ned en vei med det som så ut som våpen. Ytre høyre møtte ikke opp, men lokalsamfunnet ventet og var klare for dem. De var over alt.

Området i Birmingham er omtalt som en «no-go zone», og det er ikke anbefalt at folk drar dit. En journalist og kamerateam fra Sky News var nødt til å avbryte direktesendingen og dra fra området tidligere på dagen.

I en annen video fra Birmingham, sendt på Sky News, forteller programlederen at det kan være en ytre høyre-demonstrasjon i denne delen av Birmingham i dag.

I mellomtiden filmer de innvandrere som holder både sverd og macheter, direkte på TV. Se video under:

 

 

Det har sirkulert flere andre videoer og bilder fra Birmingham i løpet av kvelden. Disse er ikke verifisert nærmere til å være fra området, eller tidsrommet det er snakk om. Imidlertid er det tydelig at muslimske gjenger har vært på jakt etter demonstranter å angripe, i tråd med det det en «muslimsk patrulje» fortalte politiet søndag.

Det har ikke vært noen tegn til at ytre høyre har møtt opp i Birmingham, slik motdemonstrantene ser ut til å hevde.

Muslimske patruljer i UK: – Vi trenger ikke politiet

 

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.