T.v. Elon Musk. Stillbilde: Real Time with Bill Maher / YouTube. T.h. Keir Starmer. Foto: Kin Cheung / AP / NTB.

– Burde ikke du være opptatt av angrep på alle grupper? repliserer Elon Musk på X til statsminister Keir Starmers uttalelse om at den britiske regjeringen ikke vil tolerere angrep på moskeer eller muslimske grupper.

Musks spørsmål kom etter at en talsperson for Starmer hadde reagert på X-eierens kommentar til en video fra Storbritannia om at «borgerkrig er uunngåelig».

Elon Musk har flere ganger formidlet det britiske arbeider­klasse­synet på den pågående konflikten, som at politi og politikere har dobbel­standarder.

Nylig fremhevet han et innlegg fra Tommy Robinson hvor denne hadde skrevet at «muslimer løper gjennom gatene uhindret av politiet og angriper alle ikke-muslimer», skriver The Times.

Musk kommenterte også et innlegg om at den britiske regjeringen «prioriterer moskeer fremfor britiske jenter i danse­timene sine», en henvisning til trippel­drapet i Southport som utløste opptøyene.

 

Kjøp «Europas underlige død»!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.