Knivstikking er rene farsotten i Norge. Det er ikke den by eller småsted hvor ikke kniven kommer frem. Mandag skjedde det i Storgata i Oslo.

Person skal være knivstukket i Storgata i Oslo – søker etter to personer

En person skal være knivstukket i Storgata i Oslo, opplyser politiet. Vedkommende er ikke alvorlig skadet. Politiet søker etter to antatte gjerningspersoner.

Politiet opplyste om hendelsen ved 13.30-tiden mandag ettermiddag.

– Vi er på stedet i Storgata i Oslo sentrum i forbindelse med melding om en person som er skadet med kniv. Vi har kontakt med personen, som ikke er alvorlig skadet, skriver Oslo-politiet i politiloggen.

– Vi jobber nå med å innhente flere opplysninger på stedet, skriver de videre.

Operasjonsleder Line Kapskarmo opplyser at fornærmede er kjørt til legevakt. Hun forteller at alt tyder på at det har vært ytterligere to personer involvert i hendelsen, og at politiet nå leter etter disse to.

– Det er én person vi er rimelig sikker på hvem er, og én person vi ikke har fullt så konkrete opplysninger om, sier Kapskarmo til NTB.

Politiet har ikke gjort funn av våpen.

Hvis politiet er rimelig sikker på hvem det er, ville det kanskje være en idé å gå ut med et signalement? Bare sporadisk skjer det som alle vet er politiets viktigste kort i oppklaring av forbrytelser: Publikum.

Hvis politiet viste vilje til å dra publikum med, ville det utløse en goodwill som i dag er  hva den var.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.