Tidligere speaker i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier at landet bør hedre president Biden ved å legge ham til Mount Rushmore. New York Post skriver om saken.

– Den 81 år gamle øverstkommanderende er er en så betydningsfull president i USA. Han er en Mount Rushmore-type president, hevdet den 84 år gamle representanten Pelosi i et intervju på «CBS Sunday Morning Show.»

The Post skriver at Pelosi insisterte på at den sittende presidenten virkelig er verdig æren av å få sitt massive fjes inngravert i stein ved det ikoniske nasjonalmonumentet i South Dakota, sammen med de tidligere presidentene George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Roosevelt:

– Du har Teddy Roosevelt der oppe. Og han er fantastisk. Jeg sier ikke ta ham ned. Men du kan legge til Biden.

Biden ble født i 1942 – omtrent ett år etter at Mount Rushmore sto ferdig.

Noen vil si at Pelosi lever i et la-la-land, men hun er ikke den eneste som har fremstilt Biden som en president av Mount Rushmore-typen.

Skal vi tro Nettavisen, burde president Biden bli et nytt ansikt på Mount Rushmore

Pelosis lovprisning kom samtidig som hun forsvarte sine handlinger under Demokratenes mytteri mot Biden, som hun bare noen dager tidligere hevdet var i en god posisjon til å ta en hvilken som helst beslutning som president, skriver The Post videre.

Pelosis hyllest av Biden kommer selv om ryktene har svirret om at hun har trukket i trådene bak kulissene for å hjelpe til med å orkestrere hans undergang og tilbaketrekning fra 2024-løpet.

Pelosi, som har rykte på seg for å være en slu politisk agent, støttet først Biden etter hans debattopptreden, men begynte så å erklære offentlig at han måtte ta en beslutning om gjenvalg – selv etter at han sa at han fortsatt var med.

Men Pelosi nektet på søndag for å ha oppmuntret til opprøret mot Biden, skriver The Post. Det ryktes at Biden er rasende på Pelosi på grunn av hennes rolle bak kulissene under det demokratiske opprøret mot ham.

Pelosi ble søndag spurt om Bidens humør overfor henne, og hun sa at han vet at hun er veldig glad i ham.  Nancy Pelosi hevdet også at hun aldri så at presidentens helse var svekket eller tvilte på hans evne til å gjøre jobben

Vi har brukt bildet av Joe Biden på Mount Rushmore tidligere. Takk til brukeren på Pixabay med navnet Underworth, fordi det er et perfekt bilde for vår historie. Og kanskje for Pelosi og hennes håndlangere når de fremmer sin plan for Kongressen om å sette Biden på Mount Rushmore.

Mediaite.com: Sinns­forvirrede Demokrater roper: «Fire år til!»

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.