J.D. Vance slo tilbake etter at visepresident Kamala Harris hadde stilt spørsmål ved hans og tidligere president Donald Trumps lojalitet.

Vance ba Harris om å ta en titt i speilet for å se «illojalitetens ansikt».

Under et valgmøte i Atlanta, Georgia lørdag, kritiserte Vance Harris’ standpunkter om åpne grenser, ulovlig innvandring og økonomi, og sammenlignet dem med hans og Trumps standpunkter, skriver Breitbart News.

– Vi kan håndtere de oppdiktede angrepene fra Demokratene og mediene, for vi er vant til det nå.

– Men det er noe jeg ikke tåler med Kamala Harris, og det er når hun har den frekkheten å stille spørsmål ved vår lojalitet til dette landet. Og det gjør hun.

Vance fortsatte:

– Dette er hva president Trump og jeg mener om lojalitet. Lojalitet mot dette landet er å stenge grensen, ikke å åpne den. Lojalitet er å gjøre livet rimeligere, ikke å forårsake inflasjon fordi du ikke kan slutte å sende penger som en full sjømann.

– Lojalitet er å sikre Medicare for amerikanske borgere, ikke å ruinere det ved å sende det til ulovlige utlendinger, som er det hun ønsker å gjøre.

Vance har også tidligere angrepet Harris for å antyde at Vance og Trump ikke er lojale mot landet sitt. Vance har dessuten tjenestegjort for U.S. Marine Corps, tross sin vanskelige barndom og oppvekst.

Han vervet seg  etter fullført high school, og har tidligere sagt at tiden i uniform har påvirket hans tid i Senatet, og legger til at han tar hensyn til hva som er de «riktige grunnene» når han ber unge amerikanere om å gå i krig for landet sitt.

Harris hadde ansvaret for grensen i sør, uten at hun virket å være villig til å besøket grenseområdet. Hun sa i et intervju, da hun ble spurt om hvorfor hun ikke hadde besøkt grensen, at det var uten interesse, siden hun heller ikke vært i Europa.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.