Britiske myndigheter bruker egen befolkning som springbrett mot en totalitær stat. I en årrekke har britisk politi tatt i kriminelle innvandrere med silkehansker, om i det hele tatt, mens britene selv blir stemplet og straffeforfulgt dersom de utrykker sin misnøye.

Nå som det britiske folk reiser seg mot den utrett de har blitt utsatt for, i regi av myndighetene selv, benytter den nye regjeringen muligheten til å argumentere for covid-lignende nedstengning av nasjonen.

Det er et maktovergrep uten sidestykke.

Britenes beger har vært fullt lenge: systematisk voldtekt, tortur og prostituering av engelske jentebarn i regi av muslimske klaner, som politiet lenge valgte å overse, mens de anklaget ofrene for å lyve, har over tid skapt en trykkoker. I trykkokeren ligger mangeårig fornedringsvold, voldtekter, ran, grooming-skandaler og diskriminering. Falske historier hvor gjerningsmennene gjøres til offer og offer til gjerningsperson har ikke gitt hverken media eller myndigheter mer troverdighet, tvert imot.

Overvåkingsvideo viser hele angrepet på politifolkene i Manchester

Samtidig har den endeløse diskusjonen om båtflyktninger pågått, men det forblir en diskusjon. Handlekraften uteblir.

Dråpen som fikk det til å renne over var det brutale knivangrepet på små barn under et dansekurs i Southport mandag 29. juli. Elsie Dot Stancombe (7), Alice Aguiar (9) og Bebe King (6) ble drept, og flere barn og voksne skadd, da den 17 år gamle gjerningsmannen, som er annengenerasjons innvandrer fra Rwanda, hugget løs, mens små piker med sløyfer i håret danset til Taylor Swift.

Det ble starten på dagevis med protester. Voldelige protester.

I den nye tradisjon tro, måtte både myndigheter og toneangivende medier skynde seg for å spinne et narrativ som ikke satte barnemorderen eller hans bakgrunn i fokus. Historien om de tre døde småjentene ble til en historie om høyreekstreme og English Defence League, som forøvrig ikke eksisterer lenger. Vanlige, opprørte briter ble allerede dagen etter konsekvent stemplet som «ytre høyre» og politiet ble satt inn med hunder og skjold.

Politiet som rygget ut av Leeds da migranter gjorde opprør og satte byen i fyr og flamme, arresterte denne 73 år gamle kvinnen som kom gående for å sørge de tre små jentene som ble fratatt livet.

Statsminister Keir Starmer, som forsvant like raskt som han kom til Southport, hvor han la ned blomster for syns skyld, kunne ha benyttet anledningen til å samle befolkningen. Isteden sa han under pressekonferansen torsdag 1. august at han skal gjøre alt i sin makt for å beskytte muslimer.

Det ser for øvrig ut som de klarer seg selv:

Det var en krigserklæring mot allerede forbanna briter. Starmer har, sammen med mediene, eglet til opprør, og nå benytter han muligheten til å argumentere for å stenge ned landet istedenfor å ta problemet ved roten: stoppe massemigrasjonen, stoppe diskrimineringen av briter og stoppe særrettigheter for kriminelle innvandrere.

Starmer har rett og slett funnet en snarvei for å innføre det totale overvåkningssamfunnet.

Ikke bare vil Starmer bruke opprøret til å stenge ned, han foreslo allerede på torsdag, altså dagen han erklærte krig mot den britiske befolkningen, å utvide bruken av live ansiktsgjenkjenning, som svar på det voldelige opprøret. 

«Å utvide live ansiktsgjenkjenning betyr at millioner av uskyldige briter blir utsatt for automatiserte ID-kontroller,» sa Silkie Carlo, direktør i Big Brother Watch. Hun la til at «dette er overvåkingstaktikken til Kina og Russland, og Starmer virker uvitende om implikasjonene for borgerrettigheter».

Carlo må være underforstått med at det er nettopp dette Starmer vil, helt i tråd med Agenda 2030.

I London i dag kunne antisemitter gi sieg heil, helt uberørt av hunder og opprørspoliti.

Der hvor politiet er tilstede, spør de muslimene pent om de kan legge fra seg våpnene før de blir rabiate.

De kan uforstyrret angripe briter som er ute og protesterer:

Mens politiet er opptatt med å banke på dører for å arrestere briter som kanskje har vært ute og protestert mot massemigrasjonen:

Nå mangler det bare at resterende europeiske land følger etter.

 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.