Douglas Murray. Stillbilde: Israel National News / YouTube.

Massiv illegal migrasjon senker samholdet og tilliten i samfunnet, og politikerne kan ikke bare ta tak i reaksjonen på det, sier Douglas Murray i en kommentar til opptøyene i Storbritannia lørdag kveld.

Den kjente britiske forfatteren og journalisten er forferdet over det som skjer:

Det som skjer i Storbritannia denne uken, er fryktelig. Det var også helt forutsigbart. Noen av oss advarte faktisk mot akkurat dette scenariet i årevis. Alt kunne ha vært unngått. Men alle advarsler ble ignorert.

Det må gjøres noe med innvandringen, fastslå Murray:

Masseinnvandring gjør samfunn med høy tillit til samfunn med lav tillit. Det gjør samfunn med samhold til samfunn uten samhold. Man kan ikke bare ta tak i motreaksjonene. Man må ta tak i årsaken. Hvis ikke lederne våre gjør det, vil dette bli uendelig mye verre.

Elendigheten skyldes lang tids feilslått politikk, og begge de store partiene som har hatt regjeringsmakt, er skyldige:

Labour-regjeringen og de konservative regjeringene økte farten på masseinnvandringen i flere tiår – mot det britiske folkets vilje. De tvang masseinnvandringen på oss og sa at det var rasistisk å protestere. Det samfunnet dette skapte, lå hele tiden an til å bli en kruttønne. Hva som helst kunne ha satt fyr på den. Drapet på tre unge jenter i Southport ser ut til å ha gjort det. Men det kunne ha vært hva som helst. Labour og de konservative ble advart, og de ignorerte ikke bare advarslene. De fortsatte å kjøre på.

Konklusjonen som Murray og mange andre er for høflige til å trekke, ligger snublende nær: De britiske regjeringene er folkefiender og behandler den opprinnelige befolkningen som annenrangs borgere. Og de fleste mediene har tatt regjeringens side mot folket.

 

Kjøp «Europas underlige død»!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.