Klimaaktivister blokkerte VIP-inngangen til Taylor Swifts konsert i Warszawa i Polen.

Popstjernen skal spille tre konserter i den polske hovedstaden.

Dette skjer samme uke som den amerikanske superstjernen sa hun ble sjokkert etter at tre småjenter, som deltok på en yoga/danseklasse til hyllest for Swift, ble knivdrept av en 17 år gammel gutt fra Rwanda (riktignok født i Wales).

Det var fem personer fra klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) som blant annet blokkerte biler på vei til konserten hvor Swifts følge angivelig skal ha blitt rammet, ifølge The Telegraph.

En av aktivistene sa i et kort videoklipp utenfor lokalet: «Taylor Swift, andre kjendiser og politikere overforbruker sin makt og [planetens] ressurser.»

De hindret flere umerkede svarte biler, som kan ha inneholdt Swift og hennes sikkerhetsteam, i å fortsette. Det var ikke umiddelbart klart om sangeren hadde vært i noen av kjøretøyene.

Enkelte går så langt at de beskriver Letzte Generation som klimaterrorister, særlig etter at de ble anklaget for å ha skyld i dødsfallet til en kvinnelig syklist, siden de blokkerte nødetater som kunne ha reddet henne.

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.