Tommy Robinson har i femten år vært en karismatisk frontfigur for et gryende opprør i arbeiderklassen mot islamiseringen av England.

I alle disse årene har han vært aktivt motarbeidet av britiske myndigheter, som frykter den opprinnelige befolkningens reaksjon på at landet omgjøres til det ugjenkjennelige, mens de passivt bivåner forvandlingen.

Vi satte oss ned med Robinson og snakket om bakgrunnen for hans aktivisme og journalistikk, og hva som driver ham til å stå på hardere enn før, tross at hans ytringer og handlinger har resultert i fengselsstraff gjentatte ganger.

Robinson forteller først hvordan det var å vokse opp i et segregert samfunn og hans syn på islam, og hvordan det har formet ham som person. Videre snakker Robinson om dokumentarfilmen Silenced, som nå kan koste han to år i fengsel, og hva han mener er løsningen på problemene Storbritannia og Europa står overfor med masseinnvandring fra MENA-land.

Red: Tekstet versjon kommer.

Rumble:

På X:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.