Trump har fått en selvsikkerhet etter 13. juli. Han tør gå inn i løvens hule. Han ble invitert til landskonferansen for svarte journalister i Chicago. Kamala skulle også komme, men hun uteble. Trump visste at hans tilstedeværelse ikke ville bli noen walk in the park. Da programlederen stilte et spørsmål om hvordan han i det hele tatt kunne tørre å stille i et svart forum, som har sagt så mange «stygge» ting, om Obama, Kamala osv., leet ikke Trump på et øyelokk, men skjøt tilbake:

– Jeg aksepterte invitasjonen og kom. Det er tyve år siden en Republikansk kandidat har besøkt dere. Men Kamala uteblir. Likevel åpner du samtalen med å grille meg! Og det etter at jeg måtte vente i 35 minutter fordi dere ikke klarer å få utstyret til å virke.

Programlederen er ansatt i ABC. Kanskje hun skulle vise sine herrer at hun ikke rygget tilbake for å filleriste Trump.

Men det ble omvendt. Det var Trump som filleristet henne.

Hun lurte på om han stiller seg bak J.D. Vances utsagn om at Kamala er veep – visepresident pga. DEI, dvs. at hun er innkvotert.

Trump skjøt tilbake: – Definer DEI for meg.

Hun siterte bare hva ordene står for – Diversity, Equity, Inclusion –, ikke hva de betyr.

– Er hun veep pga. DEI? Dét kan godt være, sa Trump, som så sa de tingene som fikk hatten til å fly av både amerikanske liberale og Tove Bjørgaas:

– Look, til å begynne med definerte Kamala seg som indisk. Nå er hun plutselig black, I don’t know, jeg kommenterer bare det jeg ser. What will it be? Hva kommer hun til å bestemme seg for?

Woke-folket har appropriert ordet svart, som nå skrives med stor B. Det betyr at hvite konservative menn ikke har lov til å la seg anfekte av det. Men Trump gir blaffen. Han vet at amerikanere flest er drittlei woke-kirke og meningstyranniet. Alle kan se at Kamala ikke er svart, så hvorfor skal han ikke da kunne si det?

Tove Bjørgaas hadde selvsagt med denne siste «skandalen» om Trump i morgensendingen. Han hadde igjen sagt det unevnelige. Men Trump har fått en kapital og et ry som uredd etter 13. juli. Han bryr seg ikke. Han går på. Amerikanerne liker det. De vil ha en leder som ikke er skuggeredd.

Det er et annet innslag i Primetime som er must see: En ny film som viser Thomas Matthew Crooks bevege seg på taket av AGR-bygningen sett fra Trumps talerstol. Det er like før han går i posisjon og skyter.

Fungerende Secret Service-sjef Rowe forklarte seg for Kongressen onsdag og sa da at skarpskytterne ikke kunne se Crooks og at det ikke fantes annet enn dårlige filmopptak. Opptaket Watters viste, er gjort av en av dem som ble såret av Crooks. FBI har hatt to uker på å finne det og offentliggjøre det.

Mistanken om at Secret Service og FBI igjen holder på med et cover up, bare vokser.

Senator Josh Hawley ville ha navnet på Secret Service-offiseren som bestemte at AGR-bygningen skulle ligge utenfor sikkerhetsområdet. På filmen ser man hvor nær det var. Rowe nektet å oppgi navnet. Han viste til at hun fortsatt var i tjeneste og var en personlig venn. Det er slik menn svarer når de skal forsvare en kvinne som er ansatt ut fra kvotering. Sjefen Kim Cheatle hadde lovet å fylle 40 prosent med kvinner innen 2030. Var den sikkerhetsansvarlige for 13. juli del av poolen? Det har vært flere tilfeller der kvinner har sviktet. Et medlem av Kamalas stab klikket på sine kolleger på St. Andrews flybase for en stund siden.

Navnet hennes vil komme ut. For mye står på spill, og Secret Service har gjort for mange blundere til å kunne beskytte henne.

Stanken av fiasko blir stadig sterkere. Flere hoder vil komme til å rulle.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.