FBI og media jobber hardt for å gi offentligheten inntrykk av at Thomas Crooks var republikaner og at han hadde ekstreme synspunkter som antisemittisme og innvandringsfiendtlige holdninger. I årevis har de flittig stemplet konservative for å ha disse synspunktene, slik at mange automatisk tror at republikanere er ekstremister.

I går vitnet fungerende direktør i Secret Service, Ronald Rowe, og visedirektør Paul Abbate i Kongressen om attentatforsøket mot tidligere president Donald Trump. FBI har angivelig funnet en konto på sosiale medier med antisemittiske og innvandringsfiendtlige kommentarer som etterforskerne mener har tilknytning til Thomas Crooks.

Venstrevridde medier som NPR rapporterer umiddelbart om saken og skriver at FBIs visedirektør Paul Abbate fortalte medlemmer av Kongressen at kontoen kan knyttes til skytteren, Thomas Crooks, men han advarte om at tjenestemenn fortsatt jobber med å verifisere kontoens autentisitet.

Når de er så unnvikende som de har vært om saken, er det merkelig hvordan de avslører informasjon som ennå ikke er verifisert.

– Det ble lagt ut over 700 kommentarer; noen av disse kommentarene, hvis de til syvende og sist kan tilskrives skytteren, ser ut til å gjenspeile antisemittiske og innvandringsfiendtlige temaer for å omfavne politisk vold og beskrives som ekstreme i sin natur, sa Abbate under en felles høring i Senatets justiskomité og komité for innenlands sikkerhet.

Forsiktigheten rundt kontoens autentisitet stammer delvis fra forvirring rundt en «gaming»-konto som FBI på et tidspunkt hadde tilskrevet Crooks, men som senere viste seg å være en bløff, skriver NPR.

Vi må komme til bunns i tankegodset bak

Abbate sa at kontoen dateres til tidsperioden 2019-2020, da Crooks ville ha vært 15 eller 16 år gammel. Det kan gi et glimt inn i gjerningsmannens tenkning (tankegods på godt norsk), som har vist seg å være vanskelig ettersom FBI sa at skytteren generelt hadde få sosiale kontakter og lite tilstedeværelse på sosiale medier, skriver NPR.

Heldigvis har vi X, slik at vi kan få sannheten fra pålitelige kilder. Dinesh D’Souza skriver at FBI ble tatt i å lyve om motivet til Trump-morderen.

– Tidligere har byrået hevdet at Crooks hadde en «innvandrerfiendtlig» retorikk. Nedenfor er et skjermbilde fra Gab-kontoen hans. Crooks er åpenbart venstreorientert og pro-innvandring!

– Denne FBI-løgnen kommer bare dager etter at direktør Wray hevdet at Trump ikke ble skutt, og deretter trakk uttalelsen etter offentlig ramaskrik.

Flere av innleggene uttrykte særlig støtte til president Bidens covid-nedstengninger, grensepolitikk og utøvende ordrer. Document skrev om saken i forrige uke.

Under høringen konfronterte senator Marsha Blackburn FBIs visedirektør Abbatte om Crooks uverifiserte konto på sosiale medier. Blackburn skriver på X:

FBI hevder at Trumps attentatforsøk var motivert av «ekstreme» innvandringsfiendtlige holdninger.

Likevel har Crooks Gab-konto nylig gitt uttrykk for innvandrings- og Biden-vennlige synspunkter, stikk i strid med deres påstander.

Jeg konfronterte visedirektøren med dette.

Under utspørring innrømmer Paul Abbatte at den siste sosiale mediekontoen fra 2019 som angivelig eies av Crooks, ikke er fullstendig bekreftet ennå.

Blackburn spør ham deretter om GAB-kontoen, som han vet eksisterer, men som han forbausende nok ikke har sett ennå. Hun konfronterer ham også med de pro-immigrasjons- og pro-Biden-synspunktene som var i 2021, det vil si to år senere enn hans påståtte høyreekstreme synspunkter.

FBI blir tatt i nok en løgn eller halvsannhet, men de og media vil fortsette å bagatellisere og forvrenge sannheten om hva som skjedde 13. juli 2024

US Secret Service Head clashes with Senator on Trump shooting failure.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.