Minst én person er pågrepet under en demonstrasjon ved Downing Street i London etter Southport-knivangrepet tidligere i uken.

Under navnet «Enough is enough» møtte noen hundre demonstranter opp ved Whitehall, like ved Downing Street. Opprørspoliti ble satt inn mot de rasende britene, ifølge Sky News.

Daily Mail rapporterer om det de kaller bøllenes opptreden av høyreekstreme:

Bøller kaster flasker mot politiet og sender nødbluss mot Winston Churchill-statuen
(i London, red. ank.).

Voldelige sammenstøt har brutt ut mellom høyreekstreme demonstranter og politiet i London i kveld – mens Storbritannia forbereder seg på en ny natt med opptøyer etter at tre jenter ble drept i knivangrepet i Southport.

Mange briter er rasende etter at tre småjenter, som politiet i går identifiserte som seks år gamle Bebe King, sju år gamle Elsie Dot Stancombe og ni år gamle Alice Dasilva Aguiar, ble drept av en person som trolig er barnet til to foreldre fra Rwanda.

Åtte andre barn ble knivstukket i blodbadet. Fem av dem er i kritisk tilstand, og det samme er to kvinner som modig forsøkte å redde barna.

Southport-drapene fører britene mot et briste­punkt

Britiske myndigheter, som nå ledes av en Labour-regjering, virker mer opptatt av å skape våpenhvile i Midtøsten enn å sikre trygghet for egen befolkning, i alle fall hvis det handler om opprinnelige briter.

Ølbokser og glassflasker ble kastet mot en rekke politifolk i opprørsutstyr som hadde samlet seg for å blokkere Whitehall foran Downing Street. Andre demonstranter har forsøkt å sparke ned et gjerde og ble konfrontert av opprørspolitiet.

Det er også mange som roper navnet til ham hvis navn som ikke kan nevnes i opptøyene.

Kjøp «Europas underlige død»!

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.