Det har oppstått opptøyer i Southport, britene har fått nok av drapene som følge av massemigrasjonen. Tre småjenter ble drept i et knivangrep, og nå krever mange briter at myndighetene forsøker å løse problemet.

Dette så vi også tidligere i dag, da statsminister Keir Starmer kom på besøk for å vise sin omsorg for ofrene og deres familier. Men det holder ikke lenger: Briter vil at noen gjør noe med årsaken til de massive problemene, Det er lite hjelp i å besøke en begravelse eller dele ut blomsterkranser etter at katastrofen har oppstått.

Starmer utskjelt av foreldre som er livredde for sine barns sikkerhet

Hele Europa ledes av hyklere, som ikke bryr seg døyten om de borgerne de er valgt til å gjøre livet bedre for. Dermed er forfallet, raseriet og resignasjonen uunngåelig.

Daily Mail rapporterer:

Folkemengden som roper «English till I die» sparker ned vegger og kaster murstein og fyrverkeri utenfor moskeen i Southport, i nærheten av stedet der tre jenter ble drept i et knivangrep.

Opprørspoliti er utplassert mens politiet advarer mot «feil» ID for angriperen som sirkulerer på nettet.

Volden ser ut til å ha fått næring av påstander om at den mistenkte var en asylsøker som hadde kommet til Storbritannia med båt.

Merseyside-politiet sier:

– Vi oppfordrer folk til ikke å spekulere i detaljer om hendelsen mens etterforskningen pågår.

Flere videoer på sosiale medier viser litt av det som foregår.

Spørsmålet er om slike som Starmer, Støre, von der Leyen og Macron noensinne vil forstå at de er i ferd med å passere en toleransegrense. Irland opplever stadig lignende opptøyer, mens vi nordmenn fortsatt koser oss med de glade nyhetene fra NRK, og later som vi har sympati med palestinerne.

Politiet ber folk vente til etterforskningen er ferdig. Men alle vet hvem de skyldige er: Det er de med millionlønn i fine dresser, som reiser i skytteltrafikk mellom Davos og New York, for å diskutere FNs bærekraftsmål. At egen befolkning ruineres ignoreres fullstendig.

Det var dessuten sikkert skattebetalerne som finansierte den blomsterkransen Starmer la ned for de tre drepte småjentene.

Nå antydes det at innenriksminister Yvette Cooper skal ha overtatt kontrollen over informasjonen fra det lokale politiet etter drapene.

Første kommentar på X er denne:

«Mener du den samme Yvette Cooper som umiddelbart fordømte politibetjentene i hendelsen på flyplassen med de muslimske bøllene?

Den samme Yvette Cooper som nettopp sa at islamofobi er på fremmarsj og nå er en hatkriminalitet?

Hun er kjøpt og betalt for.»

Hvor lenge holder europeere ut? Finnes det fortsatt noen form for kraft i den europeiske befolkningen?

Oppdatering: Nå meldes det at en person med kniv skal ha blitt arrestert i nærheten av minnestunden til ofrene.


Les også:

Overvåkingsvideo viser hele angrepet på politifolkene i Manchester

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.