Den ni år gamle jenta som ble drept i knivstikkingen i Southport, har blitt navngitt som Alice Aguiar. Alice beskrives som det tredje offeret for villmannen som angrep folk med kniv, mange av dem barn.

Barnet, hvis foreldre er portugisere, ble identifisert på sosiale medier av en slektning som sa at hun hadde blitt tatt av et «foraktelig menneske».

Knivmannen på 17 år har bakgrunn fra Rwanda

José Cesário, Portugals utenriksminister, bekreftet at et barn av portugisiske statsborgere hadde omkommet, skriver The Times.

Tre barn ble drept i den grufulle episoden, alle av de var småjenter i alderen 6, 7 og (Alice) 9 års alder.

The Telegraph melder også om saken.

I en uttalelse fra politiet heter det:

– Dessverre kan vi bekrefte at et tredje barn har gått bort som følge av skader påført i et knivangrep i Southport i går morges, mandag 29. juli.

– Den ni år gamle jenta døde på sykehus i de tidlige morgentimene i dag, tirsdag 30. juli. Vi kan bekrefte at barna som døde i går, var jenter på seks og syv år.

– Åtte andre barn ble knivstukket under angrepet, og fem av dem er i en kritisk tilstand.

To voksne er også i en kritisk tilstand etter å ha blitt skadet under hendelsen. Det må antas at dette er personene som forsøkte å beskytte barna.

Oppdatering: Familiene har nå gått ut med bilder av ofrene: Elsie Dot Stancombe (7), Alice Aguiar (9) og Bebe King (6).

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.