Samtaler på to timer pleier å avskrekke meg, men Tucker Carlsons intervju med Jack Posobiec er et must. De har erfaringen, kunnskapen og oversikten til å kunne fortelle oss hva som skjer i Amerika, og det er mørkt, enda mørkere enn selv Documents lesere er forberedt på.

Men it makes sense. Tucker stiller de rette spørsmålene: Hva betyr dette? Og «dette» vil i første omgang si attentatet mot Trump.

I løpet av et par uker ble Trump forsøkt drept, og deretter ble Biden skviset ut. De to hendelsene henger sammen. Hadde Trump blitt tatt ut, hadde ikke Biden gått av. Da hadde de kunnet svindle seg til valgseier en gang til.

Jo mer vi ser av systemets modus operandi, jo mer forstår vi at valget i 2020 ble stjålet. Det føyer seg inn i rekken av interne maktovertagelser.

Et indre kupp må forstås innenfra, ut fra de konkrete hendelsene. I dette tilfellet: Hvordan var det mulig at Thomas Matthew Crooks kunne komme på skuddhold av Trump?

Jack Posobiec har arbeidet i etterretningen i marinen. Han snakker flytende mandarin. Når du jobber i e-tjenestene, vet du noe om hva som er mulig og hva som skal være umulig.

Det skal være umulig å komme på skuddhold av en tidligere president som stiller for tredje gang hvis Secret Service gjør jobben sin skikkelig.

Men noen lot dørene stå vidåpne. Det var bare å spasere inn: Det begynte med at Secret Service unnlot å delta på sikkerhetsmøtet kl. 09.00 samme dag.

Trump-kampanjen hadde fått avslag på forsterket Secret Service av sjefen for Department of Homeland Security, Alejandro Mayorkas, som har sluppet inn et sted mellom 10 og 20 millioner illegale. Teamet som voktet Trump denne dagen, var tynt. Jill Biden skulle ha et møte samme dag, og hun hadde tre ganger så mange agenter til å passe på seg. Var det for å virke important? Er det en så stor trussel mot førstedamen?

Amerikansk etterretning hadde en god stund i forveien fått vite at Iran var ute etter Trump og flere av hans nærmeste for drapet på Al Quds-lederen Qassem Soleimani.

Denne trusselen er ikke av ny dato. Det iranske lederskapet kommer ikke over at Trump drepte deres legendariske helt. Iranerne opererer med lister over dem som skal tas. Men det er her det begynner å bli mørkt. Biden-regimet nekter også disse beskyttelse. En av dem er Pottinger. Han og to andre sto på Irans dødsliste. De ba Mayorkas om beskyttelse. De ventet i 18 måneder på svar. Så fikk de høre at Trumps andre nasjonale sikkerhetsrådgiver, Robert O’Brian, hadde mistet sin beskyttelse.

Da bestemte de seg for å gå offentlig ut med at Biden-regimet bevisst unnlot å beskytte dem.

I enhver virkelighetsforståelse er det to kriterier: Hva er mulig? Hva kan skje? Svarene avgjør hva systemet kan tillate seg.

Det er neppe tilfeldig at Kennedy-drapet er blitt reaktualisert. Det var daværende utenriksminister Mike Pompeo som satte foten ned og sørget for at de siste hemmelighetene om drapet på Kennedy forble hemmelige, til tross for Trumps løfter om full offentlighet.

Trump kjenner selvsagt til hva som står der, og Robert Kennedy jr. har flere ganger sagt at CIA sto bak drapet på hans onkel.

Mike Pompeo var tidligere sjef for CIA.

Mayorkas nektet også Robert Kennedy jr. Secret Service-beskyttelse, til tross for at også hans far ble drept under valgkampen.

USA later til å ha vendt tilbake til en av de mørkeste periodene i landets historie, og trusselen kommer innenfra.

Signalet Biden-regimet sender, er ikke til å misforstå.

Hva ville skjedd dersom Crooks hadde truffet? Posobiec tror det ville brutt ut borgerkrig. Men den ville blitt kvalt. Systemet ville kriminalisert alle Trumps velgere og satt i gang en manhunt à la den som ble sluppet løs etter 6. januar. Det ville forandret Amerika for alltid.

USA var noen millimeter fra et slikt scenario. De som planla attentatet, må ha tenkt stort.

Vi vet hvordan det ville utspilt seg: Sjokkmelding! Trump skutt i hodet og ligger i indusert koma. Legene kjemper desperat for hans liv. Forgjeves. Denne meldingen ville først komme etter noen timer. Publikum skulle strekkes på den emosjonelle pinebenken. Mediene skulle få tid til å massere publikum med øyeblikkets drama, som ville fjetret en hel verden. Man skulle bygget et drama som gradvis ville dreid narrativet til at Trump hadde nedkalt denne skjebnen over sitt eget hode.

Lars Hedegaard skriver at en tredel av registrerte Demokrater tror at Trump iscenesatte attentatet selv. Vi har selv opplevd dette i Stavanger i møte med gode venner som sier: – Du, han med øret, han gjorde det selv.

Vi reagerte med vantro. Selv? Et skudd som treffer noen millimeter fra hjernen? Vi fikk et bekreftende svar. Trump later til å ha antatt overnaturlig karakter og befinner seg i et eget univers. Det var slik man snakket om jøder: De forgifter vannet og trenger kristne barns blod for å lage usyret brød.

Noen har plantet disse forestillingene i folks hoder; de har ikke suget dem av eget bryst. Vi kan snakke om en massepsykose bygget på projiseringer: Vi må gjøre mot dem det de vil gjøre mot oss, før de får anledning til det.

Derfor har ikke norske medier vært noe interessert i avsløringene om 6. januar, for de ville rokke ved forestillingen om Trump som den som oppfordret til opprør. Norske medier har systematisk kolportert løgnene som CIA, FBI og den dype staten klekket ut.

Hvis kula hadde gått noen millimeter lenger til høyre, ville vi stått i en situasjon med uro hvor mediene hadde scriptet ferdig: Det måtte slås ned. Trumps velgere er farlige. Det samme ville skjedd med opposisjonen i Vest-Europa, Le Pen og AfD. AfD ville trolig blitt forbudt.

Vi var således en hårsbredd fra noe som ville snudd opp ned på vår historie. Derfor er det to timer lange intervjuet med Posobiec så viktig.

For ikke bare var vi noen millimeter unna, men vi må også tåle vissheten om at noen planla dette. De mislyktes, og vi lever nå med coverup og konsekvensene av fiaskoen.

I dette tilfellet er kontrafaktisk historie nyttig: Det å tenke seg hva som ville skjedd hvis utfallet var annerledes.

Det uhyggelige er da at man konfronteres med at noen har planlagt at Crooks skulle lykkes.

Han fikk gå en time inne på området, med sykkel og en våpenbag. Han ble observert. Den mest opplagte ting av verden ville vært å gi beskjed til Trumps team: Vent, vi har en mistenkelig person løs! I stedet forsvant de tre lokale politifolkene som voktet bygningen Crooks opererte fra, under forskjellige påskudd. Politimannen som klatret opp stigen og konfronterte Crooks, trakk seg tilbake.

USA har utkjempet kriger i fiendtlige land, og menneskene på bakken har måttet utvikle en evne til å sanse fare.

Flere av disse har sagt at det lukter av Butler, og noen kjente lukten allerede da de ankom:

Sarah Taylor, en veteran som har tjenestegjort i Irak, Afghanistan og Kuwait i 18 år, fortalte til Fox News Digital at hun i utgangspunktet gledet seg til å delta på sitt første Trump-møte, men så snart hun og venninnen hadde sikret seg plassene sine rundt 100 meter fra der presidenten talte, kunne de ikke unngå å legge merke til en «uhyggelig» bygning bak seg.

«Gjerdet var der. Rett bak oss var bygningen der skytteren befant seg», husker hun. «Vi snakket mye om det, for det var virkelig uhyggelig, og mine dyriske instinkter var i beredskap. Jeg hadde vært i militæret i 18 år, og det var noe som ikke stemte i det området.»

Air Force veteran at Trump rally says ‘something wasn’t right’ before would-be assassin opened fire

Etter at Crooks er drept, dukker det opp en fyr i dress og ber om å få bildene av den drepte. Han sier han er i ATF, etaten for alkohol, tobakk, våpen og eksplosiver. De går på jobb i uniform. Så hvorfor var han i sivil? Han presenterte seg ikke og har siden gjort seg utilgjengelig.

FBI har ikke holdt mer enn én pressekonferanse om en usedvanlig begivenhet. Da sjefen for Secret Service, Kim Cheatle, forklarte seg for kontroll- og konstitusjonskomiteen, hadde hun ingenting å komme med. Etter ni dager: Nada.

FBI-sjef Christopher Wray var ikke stort bedre. Han er ekspert på å avspise Kongressen med fraser som «jeg kan ikke kommentere en pågående etterforskning», og representantene finner seg i det. Selv Jim Jordan var usedvanlig tam.

Er det fordi de kjenner at de er nær avgrunnen? Hvis illusjonen av normalitet brister, er det ingen som aner hva som skjer.

Poenget til Tucker og Posobiec er at USA for lengst har passert dette punktet.

Posobiec forteller en detalj: Da to muslimer åpnet ild mot en konferanse om ytringsfrihet og muhammedtegninger i Garland, Texas, ble de umiddelbart skutt. Det som senere kom frem, var at de ikke var alene. Bak dem befant det seg en FBI-agent som hadde groomet dem til å rive Texas i filler. Han hadde betalt dem 132.000 dollar. Han skrev det til dem: «Tear Texas apart.»

Dette er den mørke siden, og sporene fører frem til Betel Park og 13. juli.

I oktober 2020 avslørte mediene en plan om å kidnappe Michigans guvernør Gretchen Whitmer. FBI grep inn og fikk forpurret planene. Gjengen hadde eksplosiver, våpen, trening. Det var seriøst. Skrev pressen som la skylden på Trump. Det var hans folk.

Men da saken kom for retten, viste det seg at halvparten av de involverte var FBI-informanter. De drev ikke passiv spaning, de drev aktiv organisering. Kidnappingsplanen hadde aldri oppstått uten FBIs initiativ og medvirkning.

Operasjonen hadde et navn: Cold Snap. Den ble organisert av leder for FBIs kontor i Detroit, Steven M. D’Antuono. En uke etter arrestasjonene og medieoppslagene ble han utnevnt til leder av Washington-kontoret, en av de mest prestisjefylte jobbene innen FBI. Han hadde tid til å organisere 6. januar.

Was January 6 Part of the FBI’s ‘Operation Cold Snap’?

I et åpent samfunn er det ikke mulig å organisere slike operasjoner uten å etterlate spor. Men det krever at det finnes noen som er villig til å lete etter dem og gå offentlig ut. Julie Kelly er spesialisten på 6. januar og Cold Snap. I USA er det mange dyktige skribenter, som nettopp fordi de er uavhengige, er vanskeligere å stenge ned. Substack er på kort tid blitt viktig.

I Norden er Document alene om å følge med på skjebnekampen om USA.

For hovedstrømsmediene blir disse avsløringene utenkelige, og de sørger for at avstanden til virkeligheten opprettholdes.

Samtidig foregår det en integrering i systemet bak lukkede dører. Mange er etter hvert in the know. Når de snakker om at Trump utgjør en dødelig fare for demokratiet, er det seg selv de snakker om.

Det er en annen side ved Tucker og Posobiecs samtale: Det metafysiske aspektet, krigen mot kristendommen, som springer ut av demoniske krefter.

Dette er et så stort tema at vi behandler det i en annen artikkel.

For at dere skal få anledning til det, må dere abonnere på Document.

Det står ikke skrevet noe sted at vi skal eksistere. I Tyskland er Document satt på svarteliste, og jeg mistenker at det ikke er av Big Tech, men av innenriksminister Nancy Faeser.

De samme kreftene som ønsker livet av Trump, vil at Document skal isoleres.

Disse menneskene mener alvor. Du kan beskytte deg og dine ved å tegne et abonnement på Document.

De tuller ikke. Ikke vi heller!

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.