Tone Kroll følger Document, og skriver ofte kloke kommentarer under sakene våre. Hun har også tidligere fått saker publisert på Document.

Denne kommentaren ble lagt under følgende sak, om hvordan EU angriper Ungarn for ikke å følge opp kravet om befolkningsutskifting.

Redaksjonen legger ut denne saken med skribentens godkjennelse.

EUs asyllovgivning, EU-kommisjonen og EU-domstolen, altså. Finn bukken og havresekken.

Jeg tror EU på sikt blir en skygge av seg selv og muligens blir en form for tysk/nederlandsk mini-union hvis dagens politiske EU fortsetter sin brutale, fascistiske og antidemokratiske retning. Bare saken Ursula von der Leyen gir oss innsikt om hvor korrupt EU er blitt, og at det er sterkere krefter bak som styrer disse i mine øyne økonomiske parasittene uten et snev av demokratisk tenkning. Den vanlige europeer forstår at EU ikke har dem i tankene.

EU er blitt et middel for multi- og transnasjonale selskaper for å legge alt til rette for global markedsmakt. Helst uten å betale noen form for skatt. Er det ikke flott? Problemet for EU er at vi først etter mange tiår ser hva de står for og hvilken betydning union i dag har for oss.

Det vi ser er at rettigheter faller, inntekter stuper, kostnadene går til himmels og gjør oss mer sårbare, ytringsfriheten avtar, domstolene nasjonalt blir stadig mer påvirket (smurt/truet?), osv. – ja, utviklingen er det motsatte av hva som ble lovet. Vi ble lovet velstand og fred. Og se hva europeeren fikk?

Når vi vet at EU er nær bankerott, må man stille spørsmål om de som styrer er kapable? Jeg tror vi har en spesiell type personlighet i styre og stell i dagens union. «What’s in it for me»-personer som ikke burde være der.

Hvem er det som ble vinnerne? Familiedynastiene bak typen BlackRock, Vanguard, Statestreet og lignende. Konklusjonen må bli, når vi skal bedømme EU etter ca. 40 år, at de har sørget for en enorm overføring fra den vanlige mann i gaten til de aller rikeste. Og de har vernet bankene – med de samme eierne. Du vet, bankene som i dag ikke lenger gir renter på bedrifters kontoer. Hva er vitsen med disse bankene når de ikke lenger forholder seg til gjensidighet?

Hele EU begynner å lukte, slik jeg ser det. Og stadig flere vil spisse sin luktesans og dermed vende denne antidemokratiske og i mine øyne løgnaktige unionen ryggen med parasitt-mennesker på rygg. Tenk at denne unionen som i utgangspunktet var så lovende, er blitt til noe som kan være en fare for den vanlige mannen i gaten på sikt.

Slik ser jeg det.

Kjøp «Europas underlige død»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.