Trump åpner rallyet i West Palm Beach i Florida fredag med å si at » idag vil jeg snakke om Gud mer enn vanlig. Er det OK?» Et slikt møte vil aldri bli rapportert av norske medier som er livredde for å røre kristendommen.

De snakker gjerne om Allah og islam, men ikke om Gud. Abrahams Gud.

Trump er blitt sikrere etter 13. juli. Han vet at han hadde beskyttelse overfra. The Armour of God, kaller amerikanerne det.

Det er nå dannet en egen gruppe Believers for Trump. De ber for Trump. De rører ved noen strenger dypt i den amerikanske folkesjelen: A Nation under God og Trump er under denne beskyttelsen. Dette er forestillinger som Amerika ble grunnlagt på. Den som viser at han aksler nasjonens skjebne vil bli beskyttet. Slik opplever amerikanerne det. Seeing is believing. 13. juli var et under.

Kamala Harris er det stikke motsatte: Hun er anti-USA. Hun er DEI, mangfold, equity og inkludering. Equty er ikke det samme som likeverd, men snarere det motsatte.

I Harris og Obamas USA kommer hvite til slutt. Det er raseskillepolitikken snudd på hodet. Nå er det de hvites tur til å bli behandlet dårlig. Det hjelper ikke om de utgjør 60 prosent av befolkningen. De må sone deres brøde.

Utrolig nok er det en betydelig andel hvite som kjøper denne soningsfortellingen som minner om avlatshandelen på 1500-tallet. Woke og equity er like moralsk korrupt som handelen med avlatsbrev var den gangen og den kommer til å ende med en fornyelse av USA eller det stikk motsatte: Undergang.

Så destruktiv er woke.

Harris og det Demokratiske partiet kommer til å kjøre på rase og offermentalitet. De praktiserer det som kalles smash-mouth-politics, dvs de gir motparten en på tygga og motparten er alle som står opp for Amerika.

Mediene skjuler systematisk Harris radikale agenda, ganske enkelt fordi de står for det samme selv. De er anti-nasjonale.

For mange er dette tungt å ta inn over seg. Men les det som står med liten skrift: Kamala vil forby fracking,, utvinning av olje offshore, nye lisenser. Hun vil være det den norske avkarboniseringseliten har ønsket seg: Hun vil gjøre slutt på oljealderen. Hun har FN i ryggen. De snakker ikke om at det også vil bety slutten på USA.

Som historikeren Arnold Toynbee skrev: Sivilisasjoner ender ikke ved å bli beseiret. De går under gjennom selvmord.

Selvmorderne er Barack Obama, Hillary Clinton, Joe Biden og Kamala Harris.

 

Monica Crawley har noen interessant opplysninger om hvordan Kamala kunne overta: Obama var mot. Han tror ikke hun kan vinne, men hun overlistet ham gjennom en blitzkrig sist helg. Hans og Michelles endorsement av Hillary gjennom en liksom-spontan telefonsamtale virket arrangert.

Den som betalte prisen var Joe som fikk en pistol i nakken: Gå frivillig eller bli tvunget ut gjennom 25. grunnlovstillegget.

Derfor så Joe så deprimert ut under talen onsdag. Han var som et lik. Likevel presterer mediene å utrope ham til en av de største presidenter i vår tid, og norske politikere, kommentatorer og redaksjoner er helt enige.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.