I forkant av attentatet mot tidligere president Donald Trump var det ingen kontakt mellom Secret Service og SWAT-teamet fra lokalt politi, skriver ABC News.

– Vi skulle få en brifing av Secret Service da de ankom, men det skjedde aldri, sier skarpskytter i SWAT Jason Woods til ABC News.

Spørsmålene blir fler og fler og fakta som kommer på bordet går i én retning: En forsømmelse som kongressrepresentant Cory Mills sier reiser spørsmålet om den manglende sikkerheten var med overlegg.

En person ble drept da en skytter åpnet ild under Donald Trumps valgkamparrangement i Butler i Pennsylvania for to uker siden. Selv kom Trump unna med skader i et øre.

– Vi hadde ingen kommunikasjon, sier Woods, som var til stede under attentatet.

Den sviktende sikkerheten under valgkamparrangementet førte til at Secret Service-direktør Kimberly Cheatle trakk seg denne uken. Det var Secret Service som var ansvarlig for sikkerheten under arrangementet, men det er vanlig at de understøttes av blant annet lokalt politi og SWAT-team.

Woods sier at han hadde forventet bedre kommunikasjon og samordning mellom SWAT-teamet og Secret Service.

Overfor ABC ønsker ikke en talsperson for Secret Service å svare direkte på Woods’ kommentarer.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.