Flere tek-topper uttrykker nå sin støtte og begeistring overfor Kamala Harris, som etter alt å dømme blir demokratenes presidentkandidat.

Blant dem er Microsoft-grunnlegger og milliardær Bill Gates.

– Det er flott å ha noen som er yngre og kan tenke på ting som AI og hvordan vi former det på riktig måte, sier han i et intervju med TV-kanalen France 24.

Samtidig vil ikke Gates svare konkret på om han vil ha Harris som president. Stiftelsen han driver sammen med kona Melinda Gates jobber med alle sittende amerikanske regjeringer, sier han.

– Det kommer til å bli en interessant valgkamp. Jeg håper vår nye regjeringen er en som bryr seg om våre allierte, klimaet, så … jeg synes det er et veldig viktig presidentvalg.

– Det er ikke en så god beskrivelse på Donald Trump, det du akkurat sa?

– Nei, min individuelle stemme kan man nok forutse, men jeg ønsker ikke å være en politisk påvirker. Jeg kommer til å prioritere den som blir valgt, som jeg har gjort, svarer Gates TV-kanalen.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.