Trump hadde et hjertelig møte med Bibi Netanyahu på Mar-a-Lago og i den forbindelse sa han at det er stor fare for en ildebrand av en krig hvis Kamala Harris blir valgt.

Netanyahu møtte både Biden og Harris i Washington og kommer ikke spesielt godt ut av det med noen av dem.

Harris ga det signalet som Israel ikke trenger nå: De må føre en mer human krig.

På Mar-a-Lago fortalte Trump at Harris er «verre» i Midtøsten-spørsmål, og hevdet at Israels krig mot Hamas i Gaza kan utvikle seg til en større regional konflikt dersom hun etterfølger Biden, som søndag kunngjorde at han ikke vil stille til gjenvalg.
«Vi får se hvordan det går. Men hvis alt ordner seg, hvis vi vinner, vil det være veldig enkelt. Alt kommer til å ordne seg. Og veldig raskt», sa Trump. «Hvis vi ikke gjør det, kommer vi til å ende opp med store kriger i Midtøsten. Og kanskje en tredje verdenskrig. Vi er nærmere en tredje verdenskrig akkurat nå enn noen gang siden andre verdenskrig. Vi har aldri vært så nær fordi vi har inkompetente folk som styrer landet.»

Harris frir til den Hamas-vennlige fløyen i det Demokratiske partiet. Hun tilhører den ideologisk. Dermed inviterer hun USAs fiender innenfor. USA blir et hus i splid med seg selv og et hus i splid med seg selv kan ikke overleve.

 

https://www.foxnews.com/politics/trump-greets-netanyahu-mar-a-lago-says-world-war-iii-could-happen-harris-wins

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.