Jonas Gahr Støres skamros av Kamala Harris er et bestillingsverk. Harris skal hylles opp i skyene for at Trump skal styrtes desto dypere. Det er ikke vanskelig å gjennomskue. At Trump nylig ble utsatt for et attentat hvor spørsmålet om det skyldtes inkompetanse eller bevisst ondskap står helt åpent, er fraværende hos Støre.

Selvsagt er Støre klar over at Harris er en lettvekter som aldri ville nådd opp hvis det var egenskaper det kom an på.

Men siden Harris er mulatt og kvinne er Støre forpliktet til å rose henne. Eksteriør slår interiør.

Kamala har nylig holdt en tale til et lærerforbund i Texas. Det er pinlig å se på. Hun er langt over sitt kompetansenivå. Men er ikke også Støre det? Han har ødelagt Arbeiderpartiet. Kanskje det er derfor han identifiserer seg med en politiker som har ødelagt Demokratene?

Like barn leker best. Støre er født med sølvskje i munnen. Harris er blitt indoktrinert av sine venstreorienterte akademi-foreldre. Hun forsto hvordan hun skulle spille rasekortet for å vinne frem.

– Kamala Harris er en sterk presidentkandidat med den bakgrunnen og erfaringen hun har. Det mener statsminister Jonas Gahr Støre (Ap)

– Hun har evnen til å engasjere og mobilisere, noe Demokratene trenger og som er helt nødvendig, sier Støre til NTB om den nåværende visepresidenten.

– Jeg tror hun vil appellere både til unge, til minoriteter og til kvinner. Hun er bestemt, flink og tøff, og skaper engasjement. Hun har gjort en imponerende jobb, fortsetter han.

– Jeg vil også trekke fram en annen egenskap til Harris. Republikanerne har gjort narr av henne når hun ler, men jeg synes det er viktig at hun bringer humøret tilbake i politikken igjen. Det er befriende med en slik kandidat, avslutter Støre.

Har Harris gjort en imponerende jobb? Mener Støre virkelig det? Neppe. Harris har hatt ansvar for innvandringspolitikken i sør. Hun har brukt sin stemmefordel i Senatet til å trumfe gjennom en rekke lover som er dypt upopulære.

Harris er sosialist. Hun tror pengene regner ned fra oven.

Bidens havari og utstøtelse og Harris kandidatur markerer et nytt lavmål for USA. Harris vil ha valg uten ID og med poststemmer slik at Demokratene kan svindle som sist.

USA er ved å bli en bananrepublikk. Harris kan sammenlignes med en Maduro eller Lula. Men deres inkompetanse har vært så stor at velgerne har vendt seg mot dem.

Demokratene satser på en fordummende propaganda. Støres hyllest tyder på at Ap vil slå følge.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.